''Orlovi'' šta to uradiste Rusima?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net

Par dana posle debakla u duelu sa selekcijom Srbije u borbi za ''Trofej Beograda'', u reprezentaciji Rusije vlada haotična situacija.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Podsetimo, u finalu ''Trofeja Beograda'' u beogradskoj ''Kombank Areni'', reprezentacija Srbije je deklasirala selekciju Rusije sa čak 34 poena razlike (95-61), što nije prošlo bez posledica po ''Zbornaju'' uoči predstojećeg Evrobasketa.

Naime, prema današnjim informacijama iz Rusije, najpre je selektor Evgenij Pašutin odlučio da sa spiska kandidata za Evropsko prvenstvo ''precrta'' Ponkrašova, Vjalceva i Voronova, ali je tom odlukom izazvao veoma oštre reakcije i u tamošnjoj javnosti, ali i među ostalim reprezentativcima!

Čak je ostatak tima najavio bojkot Evropskog prvenstva, posle čega je selektor promenio svoju odluku i pomenutu trojicu vratio u nacionalni tim.

Ovo je još jedan veliki potres za selekciju Rusije, kojoj je, da podsetimo, nedavno pretila i diskvalifikacija sa takmičenja, zbog kazne koju je FIBA izrekla ruskoj košarkaškoj federaciji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 19.08.2015
22:59

Demonstracija mogucnosti nasih kosarkasa, boze moj desava se pa sta sad. Ovo je sport, a ne politika.

avatar
ale fcv
Wednesday, 19.08.2015
12:36

Ajmo momci po zlato!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 18.08.2015
18:22

OK, dobili smo ih +34, ali zaista nema potrebe za ovakvim naslovom, podsetite se onda i sta je Spanija nama uradila pre samo dve godine...