"Orlovi" - Motivacija na maksimumu pred domaćoj publikom

Autor: Boban Filipović
petak 15.08.2014.
16:46
Izvor: Sportske.net

Košarkaši reprezentativci Srbije Stefan Marković i Miroslav Raduljica na konferenciji za medije uoči 'Trofeja Beograda' sitakli da će ovaj turnir biti prava prilika da pokažu ljubiteljima košarke u Srbiji koliko vrede.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Centar 'Orlova' Mirsolav Raduljica očekuje spekakularnu atmosferu.

"Turnir je sjajna prilika da pokažemo ono što radimo na treninzima, proveru stvari koje smo postavili kao i da se na najbolji mogući način predstavimo beogradskoj publici. Protivnici su atraktivni i kvalitetni, tako da sam uveren da će svi uživati u spektaklu" ističe košarkaš Milvoki Baksa, a slična očekivanja izneo je i Stefan Marković.

„Zaista smo kvalitetno radili u dosadašnjem delu pripreme što se moglo videti na prethodna dva turnira na kojima smo učestvovali. Očekujem da igramo sve bolje, a da vrhunac forme bude na Svetskom prvenstvu. Turnir u Beograd biće prilika da se pojedini povređeni igrači polako vrate u tim. U svakom slučaju pozivam publiku da dođe u što većem broju i uživa u dobroj košarci.“ poručio je plejmejker Unikahe.

stefan markovic

'Ačibadem Trofej Beograda 2014' na programu je u subotu i nedelju u 'Kombank Areni', prvi polufinalni par čine Turska i Portoriko, a drugi srbija i Argentina.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke