''Orlići'' protiv Izraela za polufinale (16:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.07.2014.
11:52
Izvor: Sportske.net, Sport

Izraelci su napravili veliki uspeh plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva i baš zato će biti opasan rival izabranicima Dejana Mijatovića.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije igraće danas od 16 časova četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina protiv reprezentacije Izraela, a u ovaj meč izabranici Dejana Mijatovića ulaze kao blagi favoriti.

Srbija se plasirala u četvrtfinale kao prvoplasirana iz grupe E, pa je dobila ''lakšeg'' protivnika u četvrtfinalu, ali razloga za oprez svakako da ima, posebno imajući u vidu da su Izraelci do sada najbolji šuteri za tri poena na šampionatu.

Velika snaga naše reprezentacije leži pod obručima pošto postižemo veliku većinu poena iz reketa, dok Izraelci važe za ekipu koja je najniža rastom na EP.

Radi se o ekipi koja igra sa jednim centrom i četiri niska igrača, ko god da ih je potcenio nije se dobro proveo. Svi veoma dobro šutiraju i po broju ubačenih trojki su najbolja ekipa na šampionatu.

Očekuje nas velika borba sa dosta trčanja, učinićemo sve da se adaptiramo na njihove kombinovane odbrane.“, rekao je selektor reprezentacije Srbije, Dejan Mijatović.

Pored utakmice koju igra naša reprezentacija, ostali parovi četvrtfinala su Turska-Litvanija, Španija-Francuska i Hrvatska-Grčka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke