Opet problemi! Srbija bez Boriše Simanića na EP!?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2016.
13:55
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Problemi sa kojima se nedavno suočio selektor ''A'' reprezentacije Aleksandar Đorđević, ponovili su se, u nešto drugačijem obliku, i u našoj juniorskoj reprezentaciji uoči Evropskog prvenstva.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Juniorska reprezentacija naše zemlje (igrači 1998. godišta i mlađi) juče je započela pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 30. jula do 7. avgusta održati u Samsunu.

Ali, selektora Milana Gurovića je već na okupljanju ''Orlića'' sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, košarkaš Crvene zvezde Telekom Boriša Simanić se, kako prenosti ''Blic'', pojavio sa lekarskim nalazima, na osnovu kojih mora na operaciju devijacije nosa, pa je njegov nastup na Evropskom prvenstvu sada doveden pod veliki znak pitanja.

Osim Boriše Simanića, na jučerašnjem okupljanju su se pojavili i ostali pozvani igrači, i to: Aleksa Radanov, Matija Radović, Aleksa Uskoković, Stefan Đorđević i Stefan Momirov(Crvena zvezda Telekom), Nikola Mišković i Novak Musić (Mega Leks), Miloš Glišić, Boris Ristanović i David Popović (Radnički Kragujevac), Luka Vasić (Pirot), Nemanja Dinčić (Italija), Danilo Petrović (Italija), Haris Ćućović (Slovenija), Mihailo Jovičić (Španija) i Aleksa Stepanović (BiH).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke