Ono kad ti je Zvezda u srcu i duši - Čarls Dženkins!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2015.
17:26
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

''Đenka'' je ponovo u Beogradu!

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Čarls Dženkins ne može bez beogradskih crveno-belih.

Kao što znate, američki košarkaš je ovog leta iz Zvezde prešao u italijanski Emporio Armani, ali iz dana u dan pomno prati šta rade njegovi donedavni klupski drugovi, kao i sve druge aktuelnosti u vezi sa Crvenom zvezdom.

I to ne samo kad je košarkaški klub u pitanju, već i fudbalski, što smo videli i proteklog vikenda kada se Dženkins oglašavao pružajući podršku ekipi Miodraga Božovića u derbiju sa Partizanom.

Danas je, zbog paprirologije, popularni ''Đenka'' morao da doputuje u Beograd, a posle obavljenog posla u Ambasadi Republike Italije, iskoristio je priliku i da poseti Crvenu zvezdu, da se vidi sa trenerom Dejanom Radonjićem, kao i kompletnom ekipom.

Kako je preneo zvanični klupski sajt, Dženkins je danas prisustvovao treningu crveno-belih, gde je imao priliku da se upozna i sa Zvezdinim novajlijama koje su pojačale Radonjićev tim ovog leta.

Naravno, dočekan je sa oduševljenjem, ''Đenki'' su Zvezdina vrata uvek otvorena.

''Čarls, puno sreće u Milanu, zaslužio si je načinom na koji si se ponašao, predstavljao klub, igrao, i nosio dres Crvene zvezde'', poručili su mu danas sa zvaničnog sajta Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke