Oni poštuju Partizan i ''Grobare'', ali dolaze da ih pobede!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.11.2014.
17:55
Izvor: Sportske.net

Doskora je bilo nezamislivo da jedna ekipa iz Rumunije bude favorit u ''Pioniru'' protiv Partizana, ali posle onoga što smo videli u prva četiri kola Evrokupa, Asesoft sigurno neće biti autsajder.

csuasesoft.ro
csuasesoft.ro

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan u sutrašnji meč petog kola Evrokupa ulazi posle četiri uzastopna poraza, dok je Asesoft za to vreme upisao tri pobede, a jedino je izgubio u Turskoj od Banvita.

A da su im ambicije pobedničke i na gostovanju ekipi Partizana, potvrdio je i trener Asesofta Vladimir Arnautović.

On se u izjavi koju je preneo zvanični klupski sajt, pohvalno izrazio o Partizanu i njegovim navijačima, ali veruje u kvalitet svog tima i pozitivan rezultat u Beogradu.

''Niko ne može da bude favorit protiv Partizana u Beogradu, protiv ekipe koja svake godine stvori dobre igrače za reprezentaciju Srbije i proda ih za veliki novac klubovima širom Evrope. Trenutno prolaze kroz težak period, zabeležili su četiri poraza u Evrokupu i ovo je za njih meč od vitalne važnosti. I atmosfera u dvorani će nas sigurno dodatno motivisati, jer je poseban osećaj igrati u prisustvu takvih navijača koji izuzetno vole svoj klub'', istakao je Arnautović.

Slično razmišlja i jedan od aduta Asesofta Levente Zijarto.

''Došli smo s velikim poštovanjem prema tradiciji Partizana, ali u isto vreme smo odlučni da odigramo dobro i odemo kući kao pobednici. Znamo da neće biti lako, ali radujemo se što ćemo igrati pred divnim navijačima Partizana, čuo sam samo dobre stvari
o njima'', istakao je Zijarto.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tzardusan
Tuesday, 11.11.2014
22:11

Assesoft jeste iz Rumunije ali imaju veci budzet od Partizana i sastavili su dobru ekipu sa dosta stranaca.Polako ce nas svi gaziti ako vlast nastavi sa unistavanjem celokupnog sporta pogotovu Partizana.Sa Zvezdom nam samo mazu oci a za sledeci ministar sporta treba samo da zavrsi 1 razred osnovne skole i da se uclani u vodecu partiju i moze da vodi sport.

avatar
Smak
Tuesday, 11.11.2014
21:18

Ako i od Rumuna puknu, to će biti novi nivo ponižavanja "institucije".

avatar
Sale Lola Ribar
Tuesday, 11.11.2014
20:29

E partizan je autsajder i protiv Crvenog Oktobra i protiv Plavog Decembra i protiv Belog Januara... :)

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 11.11.2014
20:25

Ovo nema nikakve veze sa utakmicom ali ocu pitati neke.Da mi je znati kakav covek los mozes biti da nekom stavis minus ili ne svidja ti se komentar ako neko napise samo Napred Partizan ili Idemoo.Svatam neki komentar gde pises a neko se ne slaze sa tim da stavi minus.Ali zanima ko su ti kompleksasi sto ti dislajkuju to.Ja nikom nikad nisam stavio minus na Gazi zvezdo,ajmo zvezdo i takve komentare gde on hrabriii svoj klub

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 11.11.2014
21:33

I mene to zanima jer sam na ozbiljnom udaru, neke takve su mi vec i povukli:-/

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 11.11.2014
20:22

Mogu da nas mrze,da nas ne vole,al Partizanu niko nista ne moze.Idemo za pobede za miran san,za titule za Partizan :)

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 11.11.2014
19:12

Culi (i) od Labovica i Ocokoljica, prvi njihova cetvorka, drugi pomocni trener...