'One man show' - Je l' ovo Simon ili Durent? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.10.2016.
19:46
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts očajno su otvorili meč u Istanbulu ali ih je Marko Simonović pokrenuo i naterao navijače da na pauzu odu puni optimizma i nade da se može do trijumfa.

twitter.com/Galatasaray
twitter.com/Galatasaray

Povezane vesti

Šampion Srbije nije uspeo da otvori utakmicu na željeni način pa je ekipa Galatasaraja vrlo brzo stigla do dvocifrene prednosti. Koksal i Tajus bili su nerešiva enigma za crveno-bele a kasnije im se priključio i Džastin Dentomn koji je bio nepogrešiv u šutu za tri.

Tek sredinom prve četvrtine Zvezda uspeva da naprvi seriju 8:0 i da smanji rezultatski zaostatak (19:13) ali je završnica kvartala ponovo odigrana jako loše što je Galatasaraju omogućilo da ode na +13.

Samo zahvaljujući Marku Simonoviću koji je postigao 8 poena u prvoj četvrtini crveno-beli su ostali u igri, a potom je Zvezda zaigrala mnogo bolje.

Trojka Marka Gudurića na startu druge četvrtine nagovestila je da će beogradski sastav uspeti da se vrati u igru što se dogodilo već do sredine deonice.

Upravo je Marko Gudurić u tandemu sa sjajnim Markom Simonovićem bio najzaslužniji što je Crvena zvezda u 15. minutu meča stigla do prvog vođstva (35:36) i time u potpunosti anulirala sve loše stvari iz prvog perioda.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 47:47, a Marko Simonović je postigao tri trojke i zabeležio 15 poena!

Evo kako su navijači Crvene zvezde mts komentarisali dešavanja u prvom poluvremenu. Očekivano, posle druge četvrtine raspoloženje je bilo drastično popravljeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke