On je Zvezdina najveća nada!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2015.
17:36
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Proteklog vikenda, Zvezdini juniori su trijumfalno okončali kvalifikacioni turnir Evrolige i izborili mesto na fajnal-foru. A najbolji među najboljima bio je Vojislav Stojanović.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde Telekom su u nedelju u finalu kvalifikacionog turnira ''Marko Ivković'' ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana i tako potvrdili apsolutnu dominaciju u ovom takmičenju.

A kad su pojedinačna priznanja u pitanju, bez premca je, drugu godinu uzastopno, Zvezdin talentovani košarkaš Vojislav Stojanović.

On je proglašen za MVP-a minulog kvalifikacionog turnira i, naravno, zauzeo mesto i u najboljoj petorci takmičenja. Uz njega, idealnu petorku čine još:  Leonardo Tote (Unama Rejer Venecija), Džordan Konors (Kanarijas Basketball Academy), Luka Vulikić (Mega Leks) i Miloš Glišić (Partizan Nis).

Inače, kao uvertira u finalni meč između Partizana i Crvene zvezde Telekom, održana su i takmičenja u zakucavanjima i brzom šutiranju trojki.

Najbolji trojkaš je još jedan košarkaš Zvezde, Nemanja Kapetanović, koji je u finalnoj rundi upisao 17 poena za 60 sekundi i na taj način poneo laskavo priznanje za najboljeg trojkaša.

A kad su u pitanju zakucavanja, dominirao je Italijan Leonardo Tote.

Na kraju, pogledajte ono najbolje od Vojislava Stojanovića na kvalifikacionom turniru Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke