On je svojom igrom u odbrani oduševio Kinsija

Autor: Beta Beta
sreda 16.03.2016.
10:51
Izvor: Beta

Zvezdin Amerikanac Terens Kinsi pohvalio je učinak kompletnog tima u susretu sa Cedevitom, ali je apostrofirao izdanje jednog od svojih saigrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Terens Kinsi rekao je da očekuje tešku i napetu utakmicu protiv Cedevite u Zagrebu, ali da razmišlja samo o duelu sa Unikahom.

"Utakmica protiv Cedevite u Zagrebu će biti kao i svaka druga, teška, napeta, s mnogo jakog intenziteta. Očekujem da će izaći na teren i biti baš kao u prvoj utakmici. Ali, naš fokus je na Evroligi i obavezama koje nas tamo čekaju", rekao je Kinsi novinarima.

Zvezda je u utorak u Beogradu pobedila Cedevitu sa 97:88 i povela u polufinalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige.

Crveno-beli su slavili tek nakon produžetka, a Amerikanc je kazao da je očekivao neizvesnu utakmicu.

"Očekivali smo ovako tvrdu i neizvesnu utakmicu. Znali smo da je Cedevita dobar tim sa odličnim pojedincima i trener je odradio dobar posao da ih pripremi za duel, ali smo jedva čekali da izađemo na teren i suočimo se sa njima", kazao je američki bek.

Terens Kinsi je bio jedan od ključnih igrača u trijumfu crveno-belih, ali je Amerikanac apostrofirao učinak Branka Lazića.

"Nisam samo ja pogađao, mnogo nas je dalo doprinos, pogodili smo mnogo važnih šuteva. Ali, dosta toga smo uradili dobrog i u odbrani, a posebno Branko Lazić, koji je podigao lestvicu visoko u defanzivi i to nam je dalo šansu da pobedimo", rekao je Kinsi.

Zvezda će u petak gostovati Unikahi u Malagi u TOP 16 fazi Evrolige, a potom će igrati protiv Cedevite u Zagrebu u drugoj utakmici polufinalne serije sa Cedevitom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Wednesday, 16.03.2016
22:39

Da je u napadu bar 20% od igre u odbrani..

avatar
Wednesday, 16.03.2016
16:47

Lazic Branko,komandant Zvezdine odbrane,covek koji pokrece Zvezdu jer bez odbrane nema rezultata,lako je ubaciti 20 i kusur poena ali zato treba igrati odbranu na vrhunskom nivou,to ne moze svako

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 16.03.2016
12:27

Lazic sigurno jedan od tri najbolja defanzivca u Evroligi.. Zelim mu da ostaneu Zvezdi do kraja karijere.. Branko legendo!!

avatar
čerčil Brod
Wednesday, 16.03.2016
18:41

Jeste odličan ali.....nemoj da baš preterivati,medju tri najbolja???

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 17.03.2016
17:58

Ako ne 3, onda u top 5 sigurno

avatar
istina2
Thursday, 17.03.2016
01:54

najbolji šibadžija!