Olimpijakos ostavio PAOK na dnu! Može li Sofo da ih pokrene?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.11.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Dramatičan derbi četvrtog kola šampionata Grčke, PAOK bio na pragu prvog trijumfa, ali su Spanulis i drugovi bili najbolji kad je to bilo najvažnije.

Facebook, PAOK BC
Facebook, PAOK BC

Povezane vesti

Duel u Solunu u potpunosti je opravdao epitet derbija, iako stanje na tabeli to ne pokazuje.

Olimpijakos je tek posle produžetka uspeo da trijumfuje rezultatom 104-99 (u regularnom toku meča rezultat je bio 87-87) i tako ostavi crno-bele iz Soluna na poslednjem mestu, bez ijednog trijumfa od početka sezone.

PAOK je večeras pružio odličan otpor favorizovanim gostima, bio je na pragu pobede u regularnom toku meča, ali je Heket u poslednjim trenucima pogodio za izjednačenje na 87-87, a onda je Spanulis u dodatnih pet minuta presudio domaćinu.

Spanulis je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 20 postignutih poena, a naš Nikola Milutinov se nije upisao u strelce. Na drugoj strani, u ekipi PAOK-a, Nikola Marković se istakao sa 17 poena, a Kakarudis je upisao poen više. Bivši bek Partizana Milenko Tepić meč je završio sa osam postignutih poena, četiri skoka i tri asistencije za 36 minuta igre.

Podsetimo, PAOK je danas dobio veliko pojačanje na poziciji centra, boje ovog kluba će u nastavku sezone braniti dojučerašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Sofoklis Skorcijanidis.

U prilogu pogledajte završnicu regularnog toka meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke