Oli desetkovan, šansa za Uniks i Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
12:38
Izvor: Sportske.net

Šampion Grčke ima ozbiljnih kadrovskih problema pred duel sa Uniksom što svakako povećava šanse ruskog sastava da "uzme skalp" Olimpijakosu čime bi bile zadovoljne i "Delije".

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Utakmicama 21. kola ligaški deo Evrolige ulazi u poslednju trećinu, što znači da počinje velika borba za mesta koja vode u eliminacionu rundu takmičenja odnosno u TOP 8.

Prvi meč je na programu u četvrtak od 17 časova, a sastaju se Uniks iz Kazanja i Olimpijakos koji će put Rusije krenuti u desetkovanom sastavu.

Strateg šampiona Grčke Janis Sferopulos ne može da računa na Vasilisa Spanulisa i Patrika Janga koji imaju probleme sa povredama, a pod znakom pitanja je i Met Lodžeski.

Prva zvezda crveno-belih iz Pireja Vasilis Spanulis povredio se na meču sa Panatinaikosom u grčkom šampionatu i pauziraće između sedam i deset dana, dok Patrik Jang zbog povrede kolena preskače duel u Kazanju.

Problem sa primicačem ima Met Lodžeski pa će i njegov nastup u gradu na Volgi biti pod znakom pitanja što stvara dodatne probleme treneru Olimpijakosa koji od ranije ne može da računa na teže poređenog Danijela Heketa.

Ovakva kadrovska situacija otvara prostor da Uniks iznenadi Olimpijakos i eventualno savlada šampiona Grčke što bi bilo od velikog značaja i za beogradske crveno-bele.

Ukoliko desetkovani Olimpijakos poklekne u Kazanju šampion Srbije bi se uz eventualnu pobedu nad Anadolu Efesom imao samo jedan trijumf manje od "grčke braće" uz podsećanje da atinski crveno-beli gostuju u Beogradu 22. marta u okviru 27. kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Guner25
Tuesday, 31.01.2017
18:59

A sto su nasi roviti to nema veze... brz oporavak Kuza i Jovic,da budemo zdravi i samo jako bez kalkulacija, tesko je dobiti sve ove ekipe 3 meca,ali domaci teren je fin +,neka Zvezda napada sto bolji plasman,pa ko dodje :)

avatar
kocka2015
Tuesday, 31.01.2017
17:21

Kako nemate pojma, pa Olimpijakos i CSKA su jedina dva tima protiv kojih nemate sta da trazite u cetvrfinalu, bez obzira ko bi imao prednost domaceg terena, jednostavno to su timovi koji znaju da dobiju te serije sa lakocom,a vama ce ovo biti prva takva situacija.Za vas bi bilo idealno da budete 6 ili 7 da bi ih izbegli, jer sve ide ka tome da ce CSKA biti prvi, a OLY cetvrti.

avatar
Tuesday, 31.01.2017
15:50

Овако сте писали и пред њихов први дуел, полако с тим!

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 31.01.2017
15:23

Ovo govori koliko je strasno jak Olympiakos. Nece im igrati u Kazanju, Spanulis, Heket, Lodzeski i Jang, i pored toga ce se ravnopravno boriti sa nezgodnim Uniksom, vecina velikana bi se totalno raspala da im ne igra 4 ovakva igraca.... Odlicno su popunjeni na svim pozicijama igrace im centri Birc i Milutin, cetvorke Printezis i Agravanis. Gore na plej poziciji Grin i Mancaris, na bekovima Dominik i Atinau, krila Papanikolau i Papapetru...strasna ekipa, ali strasna, igraju odbranu slicno kao i mi....Imaju sanse cak i da dobiju Uniks uprkos problemima....

avatar
neme
Tuesday, 31.01.2017
14:47

Olimpijakos desetkovan ha,ha pa oni su jaki kao zemlja ne znas odakle duva gde su mocniji spolja,iznutra,trcanje,ludacka odbrana-strasan tim,koji Uniks s onim privatnikom silovateljom lopte, nema sanse

avatar
Printezissss
Tuesday, 31.01.2017
14:26

Brz i uspešan oporavak svim igračima

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 31.01.2017
13:50

Nisu oni uopste puno desetkovani kako je ovde predstavljeno. Na pleju imaju Mantzarisa i Grina,Papanikolau moze 2 i 3 da igra,cetvorku Printezis i centra Birc,a s'obzirom da je Lengford u drasticnom padu forme,Oli je i dalje ogroman favorit.

avatar
babaroga
Tuesday, 31.01.2017
14:28

Naravno da je tako. Tim tih kvaliteta i kapaciteta ne zavisi ni od tri startera. Da, u duelu sa slicnim timom-Real na primer. Ili Zvezda :D