Olakšanje - Vilijams nije teže povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.03.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom mogu da odahnu, Markus Vilijams nije teže povređen i sasvim je izvesno da će biti spreman za polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Pristalice KK Crvena zvezda Telekom osetile su ozbiljnu dozu zebnje na početku sinoćne utakmice 12. kola TOP 16 faze Evrolige sa Albom.

Amerikanac Markus Vilijams srušio se na parket nakon jednog šuta za tri poena posle čega više nije ulazio u igru. Plejmejker crveno-belih kratko je boravio u svlačionici a nakon toga se vratio na klupu gde je dočekao kraj utakmice.

Već u Berlinu bilo je prilično jasno da se ne radi o težoj povredi ali medicinski tim Crvene zvezde Telekom ništa nije prepustio slučaju pa je u petak odrađen pregled magnetnom rezonancom.

Dodatni pregledi pokazali su da Markus Vilijams nije doživeo težu povredu skočnog zgloba i da će vrlo brzo ponovo biti na terenu.

Stručni štab Crvene zvezde Telekom verovatno će poštedeti Vilijamsa na startu Superlige ali nema sumnje da će Amerikanac biti spreman za početak polufinalne serije plej-ofa ABA lige sa Partizanom NIS.

Po prve utakmice sa Partizanom crveno-beli će odigrati još dve utakmice u Evroligi i dve u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke