Olakšanje - Teodosić nije teže povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.08.2014.
16:27
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić nije teže povredio skočni zglob ali će u narednih pet do sedam dana morati da miruje kako bi nakon tog perioda mogao nesmetano da nastavi sa pripremama za predstojeće SP.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Veliki broj povreda učinio je da pomislimo kako se neka zla sila urotila protiv košarkaške reprezentacije Srbije ali je posle mnogih loših stigla i jedna dobra vest.

Prvi plejmejker reprezentacije Miloš Teodosić nije teže povredio skočni zglob u duelu sa Italijanima i biće u stanju da se vrlo brzo vrati u trenažni proces.

Dodatni pregledi i snimci pokazali su da je Teodosić samo lakše iskrenuo skočni zglob i da već posle pet do sedam dana pauze može da se vrati treninzima!

Nemanja Nedović nije bio te sreće, on se u društvu Nenada Krstića a sa gipsom na nozi vratio u Beograd gde će se oporavljati od povrede baš kao i kapiten reprezentacije koji i dalje ima problema sa povredom kolena.

Košarkaš Golden Stejta tako neće biti u prilici da nastupi na SP u Španiji dok će Teodosić i Krstić verovatno morati da preskoče turnir u Francuskoj koji se igra u sklopu priprema za Mundobasket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke