Olakšanje - Mačvan će biti spreman za Rio

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.07.2016.
09:59
Izvor: Sportske.net

Krilni centar Armani Milana uspešno je zalečio prelom prsta na nozi i definitivno bi trebalo da bude na raspolaganju selektoru "Orlova" Aleksandru Đorđeviću za predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije lagano privodi kraju pripreme za predstojeće Olimpijske igre i nema sumnje da selektor Aleksandar Đorđević u glavi već ima spisak igrača koje će povesti na put u Rio de Žaneiro.

Na veliku žalost selektora ali i čitave nacije, pitanje skraćivanja spiska neće biti tako komplikovano jer su neki od najznačajnijih pojedinaca sami sebe otpisali, dok je u slučaju Nemanje Bjelice povreda napravila problem.

Posle svega što se dogodilo ostalo je pitanje hoće li bar Milan Mačvan biti spreman da nastupi na Olimpijskim igrama pošto je i krilni centar Armani Milana propustio Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu zbog povrede.

Kako trenutno stoje stvari, Milan Mačvan će biti na raspolaganju Aleksandru Đorđeviću jer je već početkom meseca počeo da trenira, s tim što stručni štab na Kopaoniku ne želi da ga izlaže većim naporima.

Jasno je, međutim, da će Aleksandar Đorđević moći da povede Milana Mačvana u Rio de Žaneiro ukoliko mu se uklapa u koncepciju, a očekuje se da će selektor uvrstiti krilnog centra na konačan spisak.

Srbija pripreme za Olimpijske igre završava 25. jula i nakon toga je čeka selidba u Južnu Ameriku gde će odmeriti snage sa Argentinom, a potom sledi i početak olimpijskog turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 21.07.2016
13:46

Atipičan igrač koji svakako može biti od koristi pogotovu kada znamo da nema puno opcija na toj poziciji, samo da bude u dobroj formi

avatar
Paljuka
Thursday, 21.07.2016
10:57

Nisam siguran koliko on uopšte može da doprinese timu na OI.

avatar
chaki
Thursday, 21.07.2016
10:33

Jako olaksanje odigrao 3 dobre utakmice u zadnjih godinu dana...

avatar
Thursday, 21.07.2016
10:02

Dobro je! Steta za Gagija, Micova/Lucica/Zagorca, Bjelicu i Bobija. IDEMO!!!

avatar
chaki
Thursday, 21.07.2016
12:56

Druze Lucic je imao najgoru sezonu u celoj karijeri,za Micova,Bobija i Bjelicu je steta...

avatar
Thursday, 21.07.2016
13:41

Naravno, nijednu pored Bircevica i Jokica kojeg ne bih pomerao sa petice, a ako ga pomeri, onda nam nedostaje jedan teski centar, problem je svakako!

avatar
Thursday, 21.07.2016
13:33

P.S. Sad jos samo napisi da je i Milosavljevic imao tri dobre utakmice u Albi pa da slobodno mogu da kazem da sam sve procitao u zivotu...

avatar
Thursday, 21.07.2016
13:28

Ne znam bas, a i takav bi nam znacio. Zato toliko mrzis Macvana? Da li ste vas dvojica svesni da mi nemamo nijednu cetvorku sad kad je Bjelica otkazao? I da je najgori igrac na svetu, tu nemamo drugog!