Ol-star vikend je pred nama, evo kada učestvuje naš Nikola!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.02.2017.
11:36
Izvor: Sportske.net

Pred nama je Ol-star vikend u NBA ligi, festival košarke, a na njemu će na dva događaja učestvovati i naš Nikola Jokić.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić, momak koji oduševljava svojim igrama u NBA ligi, biće jedini srpski predstavnik na Ol-star vikendu, barem kada se radi o onima koji će učestvovati u takmičenjima.

Ove godine Ol-star vikend se održava u Nju Orleansu, a program počinje večeras.

Kao i svake godine, počinje mečom "selebritija", u kojem će učestvovati veliki broj slavnih ličnosti iz svih sfera društva. Biće tu i legendi NBA lige, poput Džejsona Vilijamsa i Berona Dejvisa. Zanimljivo da su asistenti na klupama u ovim mečevima Kajl Lauri i Drejmond Grin. Meč je na programu u 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Od 3 sata po srednjeevropskom vremenu na programu je "Rising star challenge" u kome će učestvovati naš Nikola Jokić.

Radi se o meču između igrača iz SAD-a i ostatka sveta. Pored Nikole, u istom timu će biti i Dario Šarić, Porzingis, Sabonis... Pravo nastupa imaju samo igrači kojima je ovo prva ili druga sezona u NBA ligi.

U subotu je prvo na programu Ol-star meč D-lige, počinje od 20:30 po srednjeevropskom vremenu, a od 2 sata posle ponoći kreće "ludilo".

Prvo je na programu "Skills challenge" u kojem takođe učestvuje Nikola Jokić, sledi takmičenje u brzom šutiranju trojki i za kraj takmičenje u zakucavanjima.

Nedelja je poslednji dan, a tada ćemo gledati ono najbolje, utakmicu između Istoka i Zapada. Meč je na programu od 2 sata posle ponoći.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke