Ol-Star postao negledljiv, spremaju se promene?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.03.2017.
10:01
Izvor: Sportske.net

Sama utakmica svih zvezda zaista ne liči ni na šta, bez odbrana i sa poplavom koševa. Šta su predlozi?

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Kris Pol, predsednik sindikata igrača je već razmenio nekoliko mejlova sa komesarom lige, Adamom Silverom.

Problem Ol-Star meča je što zaista više ne izaziva pažnju, jednostavno sve se svodi na mnogo poena, atraktivne akcije, ali bez odbrana.

Bilo je mnogo kritika na meč u Nju Orleansu, ali i rušenje rekorda Vilta Čembrlena, jer su jednostavno rivali puštali Dejvisa da postigne poene.

"Ne kažem da treba da bude intenzitet kao u plej-ofu, ali mora da se igra ozbiljnije"
, rekao je Kris Pol.

Neke od promena su linija za četiri poena, zatim promene u načinu biranja startera, umesto navijača to bi trebalo da rade kapiteni ekipa.

Legenda NBA lige Pol Pirs kaže da treba ponuditi novac igračima da budu ozbiljniji, da nagrade budu to što će ih motivisati.

"Sa novim generacijama je tako, meni je svaka takmičarska, ali Ol-Star je davno izgubio tu notu", rekao je sinoć Pirs.

U svakom slučaju i komesar Silver smatra da bi trebalo nešto menjati, videćemo šta će sada smisliti, šta god bude treba pre svega poći od ozbiljnosti, jer ovakva kakva  je, iako bi trebalo da bude atraktivna, privlači sve manje pažnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Sunday, 05.03.2017
19:38

To je cista zabava i ko ne voli ne mora da gleda! Niko nece da zapinje i da rizikuje povrede! Meni su sva takmicenja na ALL Staru super i uvek ga rado gledam!

avatar
brekbaCh
Sunday, 05.03.2017
18:16

Pa naravno, novac je odgovor.

avatar
NIKE
Sunday, 05.03.2017
16:14

Zato ja volim Durenta - momak i kad je neobavezan meč igra do maximuma, vidjeli ste na olimpijadi i svjetskom prvenstvu - on nas svaki put napuni bez pardona, mrtvi profesionalac i plaćenik i to je poenta.

avatar
JC\'90
Sunday, 05.03.2017
13:54

All Star je stvarno smesna utakmica, mislim da je treba ukiniti. Samo individualna takmicenja su zanimljiva na all staru.

avatar
delije niksic
Sunday, 05.03.2017
11:28

Definitivno su potrebne promjene.Mislim da bi lijepo bilo da dva kapitena sa Istoka i zapada biraju saigrace,a onda kada oni izaberu,bira sljedeci igrac koji je izabran,a nema pravo da bira nikoga iz svog time.Tim koji pobijedi dobija novac a gubitnik ne dobija nista.