Oklahoma dobila Trejl Blejzerse u meču punom preokreta, simultanka Vestbruka!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.02.2017.
23:24
Izvor: Sportske.net

Interesantan meč viđen je u "Čespik Enerdži Areni" u Oklahomi.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Oklahoma je upisala svoj 30. trijumf ove sezone, slavili su sa 105-99 protiv ekipe Portlanda.

Ekipa Bilija Donovana je autoritativno ušla u meč, dobili su prvi kvartal sa osam razlike, ali su gosti do poluvremena okrenuli rezultat i na odmor otišli sa šest poena suficita.

Ipak, Oklahoma se vratila u nastavku, u neizvesnoj trećoj četvrtini spustili su na dva poena razlike, da bi u poslednjoj četvrtini u potpunosti preokrenuli rezultat.

Povela je Oklahoma sa 93-85 na svega par minuta do kraja, a ona se ekipa Terija Stotsa probudila i trojkom Mekoluma prišla na tri poena razlike na dva minuta do kraja.

Gosti ipak nisu smogli snage za novi preokret, trojkom Vestbruka Oklahoma je otišla na sedam poena razlike na minut i 18 do kraja, te je sve bilo gotovo.

"Grmljavinu" je naravno predvodio Rasel Vestbruk sa 42 postignutih poena, dodao je i osam asistencija i četiri skoka, pratio ga je Viktor Oladipo sa 24 poena. Dabl-dabl je upisao Andre Roberson sa 11 poena i 14 skokova.

U ekipi Portanda 29 poena Lilarda, 19 je dodao Mekolum, a dvocifreni su bili još Plamli sa 11 i Kreb sa 10 postignutih poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke