Ogromno interesovanje ''Grobara'', biće krcata hala ''Ranko Žeravica''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.02.2016.
11:07
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Povodom prodaje karata za meč sa Cedevitom, Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem na zvaničnom klupskom sajtu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Utakmica pretposlednjeg, 25. kola ABA lige između Partizana i Cedevite na programu je u ponedeljak od 20 časova u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu.

Četiri dana pre ovog meča, u Partizanu ističu da je interesovanje navijača veoma veliko i da će karte biti puštene u prodaju ranije nego što je bilo planirano.

Problem je što je kapacitet ove dvorane manji u odnosu na dosadašnji ''Pionir'', odnosno Halu ''Aleksandar Nikolić'', ali nema nikakve sumnje da će ''grobari'' i ovoga puta napraviti sjajnu atmosferu.

''Da bi se izbegle gužve, Partizan NIS obaveštava sve navijače da će karte biti u prodaji na blagajnama Hale sportova Ranko Žeravica u nedelju, 28.02. od 10 do 16 časova kao i na sam dan utakmice od 18 časova.

Za dan utakmice, klub će ostaviti ograničeni kontigent ulaznica kako bi i oni koji u nedelju ne mogu da dođu do Novog Beograda bili u prilici da kupe karte za meč u dvorani gde su osvajani prvi trofeji u istoriji našeg kluba.

Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara a donji prsten (bele stolice) u Palati sportova na Novom Beogradu biće rezervisane za vlasnike sezonskih ulaznica'', navodi se na sajtu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke