Oglasio se Zmago: ''Zvezda večeras pobeđuje, a onda zadaje završni udarac!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.04.2017.
14:04
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Sjajna motivaciona poruka za košarkaše Crvene zvezde mts od nekadašnjeg trenera crveno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Slovenački stručnjak koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup Radivoja Koraća i dalje pomno prati igre beogradskih crveno-belih.

Zmago Sagadin se uoči večerašnje majstorice polufinala plej-ofa između Crvene zvezde mts i Budućnosti VOLI oglasio u intervjuu za ''Alo'' i tom prilikom izneo optimističke prognoze za ekipu Dejana Radonjića, ne samo kada je ova utakmica u pitanju.

''Nemam dilemu da će Crvena zvezda večeras pobediti Budućnost u majstorici polufinala Jadranske lige, iako joj neće biti lako kao što je mnogima izgledalo pre početka doigravanja. U svakom slučaju, verujem da će kasnije naneti i završni udarac hrvatskoj Cedeviti u borbi za trofej'',
poručio je Sagadin.

On je naglasio da se Zvezda izdvaja od svoj klubova sa prostora bivše Jugoslavije i da jedino ona ima kvalitet za Evroligu.

Osim Zvezde, pohvalio je i još dva srpska kluba.

''U čitavoj regionalnoj ligi funkcionišu još samo Mega Leks i FMP koji proizvode i prodaju igrače, svi ostali kao da ne znaju šta hoće'', naglašava Sagadin.

Podseća takođe da je u vreme dok je on vodio Zvezdu, u srbiji dominirao Partizan i da se od tada mnogo toga promenilo. Na njegovu radost...

''Početkom dvehiljaditih, Partizan je dominirao, sada se na tom putu uspeha nalaze beogradski crveno-beli i to me izuzetno raduje. Znate, osim Olimpije, jedino još Crvena zvezda ima značajno mesto u mom srcu'', uverava Sagadin.

Zvezdu već za tri dana očekuje i odlučujući meč za plasman u Top 8 Evrolige protiv Darušafake u Istanbulu, ali se tu ne usuđuje da daje prognoze.

''Biće vraški teško u Istanbulu i ne mogu da predvidim pobednika. Šanse za prolaz su pola-pola. U svakom slučaju, Crvena zvezda je zaslužila da se nađe među osam najboljih ekipa Evrope'', istakao je Sagadin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
10:50

Znam da je tako bilo (sa) vama pre nekih pet i po godina, najbolje je kada neko prica iz sopstvenog iskustva:-D Preveo vas ovaj zedne preko vode...nnnNe, vi ste jos goru stvar uradili, presli ste da navijate strastveno za jedan drugi klub i za onog kojeg ste do tada prezirali mozda i vise nego mi iako je 90-ih vec bio kod vas u klubu...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
14:13

Pardon, Caslavljev.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
14:07

Evo ga jos jedan (staro)zvezdin isposnik, cuveni Zmagoslav koji je radio u izuzetno teskim uslovima besparice, prethodnik Caslavov, preteca zivota na hlebu i (Diva) vodi. Nisu ovo crveno-beli nego neki crveno-belo-crveni, pitaj Boga kako ce se zvati za koju godinu, vidis da su cak i ILR zrtvovali u svrhu svog treceg resetovanja u poslednjih petnaest godina, Evropljani:-)

avatar
M_85
Tuesday, 04.04.2017
14:39
avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 04.04.2017
16:04

Revolt ceka Pekovicev katanac na kraju sezone. :) Koliko nemoci izbija iz tvojih komentara, to je strasno :D

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
15:21

Pusti kosarku, tanki ste tu jako. Ne znam sta ti znaci M 85 i da li si neki Marko tog godista, ali M83 je bolji.