Oglasio se Teo i otkrio zašto je fizioterapeut Klipersa došao u Srbiju!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.08.2017.
13:51
Izvor: Beta

Prva izjava Miloša Teodosića posle jučerašnje šokantne informacije da neće moći da zaigra za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je danas da mu je bilo teško da donese odluku o izostanku sa Evropskog prvenstva, ali da je to učinio pošto nije mogao na vreme da se oporavi od povrede lista, koja je, kako je naveo, komplikovanija nego što se mislilo.

"Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika.

Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije"
,
rekao je Teodosić agenciji Beta.

On je istakao da je fizioterapeut iz njegovog novog kluba Los Anđeles Klipersa došao u Srbiju samo da bi mu pomogao da se što pre oporavi i da zaigra na Evropskom prvenstvu.

"Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i lekar, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnosti priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povredjeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati", naveo je Teodosić.

Evropsko prvenstvo održaće se od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Turskoj, Izraelu i Rumuniji. Srbija će igrati u Grupi D u Istanbulu sa selekcijama Turske, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Letonije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devile
Tuesday, 22.08.2017
11:53

Шта је Тео,и тебе затеже?!

avatar
wsaydxert
Monday, 21.08.2017
19:50

E, nemojte da pravite te price: otisao u nba, pa mu sad ne daju da igra za reprezentaciju!!! Decko je vec u nekoliko navrata igrao povredjen za Srbiju, i nema pravo niko da kaze bilo sta negativno za njega. Svi znamo da ima zelju i da stvarno ne moze da igra.nBrz oporavak majstore!!! Pa da kidamo sve kad se vratis!!!

avatar
porkjupajn_tri
Monday, 21.08.2017
19:17

Čitam ove neke komentare i prosto ne mogu da vjerujem da ljudi 'ladno dovode u pitanje Teodosićevu volju da igra i misle da je u pitanju neko spinovanje radi toga što će naredne godine nastupati u NBA. Misliti tako u čovjeku posle svega što nam je dao...stvarno smo stoka i niko ne treba da nam se odazove.

avatar
Steffi
Monday, 21.08.2017
15:46

Da nisi otisao preko bio bi spreman

avatar
Monday, 21.08.2017
14:42

Milose, onaj koji tebi nesto zameri na temu reprezentacije i tvog odnosa prema njoj, stvarno nije normalan. Cak treba da budemo srecni sto nisi i ranije otisao u NBA, a steta sto nemas bar jedno zlato u tom periodu...

avatar
Kako~Bilo~
Monday, 21.08.2017
14:39

Pitam se bili igrao da nije otisao u NBA...

avatar
Markо Đorđević
Monday, 21.08.2017
17:50

I da je odbio zbog toga, a nije, da li bi iko mogao da ga krivi posle svega sto je uradio za reprezentaciju ? Mogu da ga prozivaju samo oni kojima je iq ravan broju cipela koje nose, niko vise.

avatar
Lakarijee
Monday, 21.08.2017
20:50

Bas to, mozda gresim, ali kakva slucajnost da propusta prvenstvo bas sad kad ide u NBA a imamo vec iskustva sa tim.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.08.2017
14:14

Od pocetka priprema do finala prodje 2 meseca! To je stvarno mnogo i cudi me da se igraci i u ovoj meri odazivaju. Prvenstvo dve nedelje i pripreme dve nedelje i cao. Ja da sam igrac nikad ne bih se odazvao zbog toga kad mozes lepo da budes na nekoj plazi.

avatar
Monday, 21.08.2017
14:11

Podrska povredjenima da se sto pre oporave, a oviam koji nisu povredjeni i koji hoce da igraju za dres sve najbolje i da daju sve od sebe, desetkovani smo totalno, ali to nije razlog da se ne borimo, pa sta uradimo uradimo!

avatar
Vekson
Monday, 21.08.2017
14:05

Petorka koja ne ide: Teo, Simon, Bjelica, Jokić i Radulja bi bila prvi favorit uz Španiju da osvoji ovo prvenstvo. Šteta, ali idemo jako, svejedno smo uvijek I dobijali timski, Jović, Lučić, Milosavljević ostali sad da se dokažu!!

avatar
Monday, 21.08.2017
17:30

I Macvan i Marjanovic:-D