Oglasio se Tadija: ''Udarac?! Ma, samo sam mu naslonio ruke na obraze...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2016.
10:17
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Najbolji košarkaš Budućnosti ove sezone sinoć je postao akter incidenta o kojem bruji region, ali iz njegovog ugla stvari izgledaju drugačije.

aba-liga.com/Buducnost VOLI
aba-liga.com/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Podsetimo, brojni mediji preneli su sinoć da je Tadija Dragićević tokom meča između Budućnosti i Jedinstva iz Bijelog Polja fizički napao sudiju, zbog čega je i isključen, a sudija je posle utakmice morao da potraži i pomoć lekara u bjelopoljskoj bolnici.

Međutim, nedugo posle utakmice, oglasio se i sam Tadija Dragićević, koji je izneo u javnost svoju verziju događaja, tvrdeći da je incident zapravo bio mnogo blaži nego što se to u javnosti prdstavilo.

''Izvinjavam se sudiji Vladanu Šundiću, jer nije bilo nikakve namere sa moje strane da ga povredim. Nije bilo udarca.

Prišao sam mu, nakon kratkog razgovora naslonio mu ruke na obraze - dakle, nisam ga udario, niti sam imao nameru, kao što se piše po medijima.

Ne bih to sebi dozvolio, niti sam u karijeri ikad dolazio u takvu situaciju. Svi koji su bili u dvorani mogli su da vide da nisam udario sudiju''
, poručio je Dragićević u izjavi za podgoričke ''Vijesti''.

On se takođe zapitao i kome je u interesu da ''preuveličava stvari u vezi njega i kluba'', uz podsećanje da je tokom čitave sezone maksimalno posvećen klubu i njegovim što boljim rezultatima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke