Oglasio se Kalina - Evo šta kaže o treneru Gacijantepa!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.04.2017.
22:29
Izvor: Sportske.net

Nakon izjava trenera Gacijantepa koji je Nikoli Kaliniću poželeo "sve najgore", zamolili smo srpskog reprezentativca za komentar.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nikola Kalinić dospeo je u žižu nakon duela Fenerbahčea i Gacijantepa koji je aktuelni šampion Turske dobio nakon velikog preokreta.

Trener poraženog tima Stefanos Dedas obrušio se na konferenciji za medije na srpskog internacionalca i poželeo mu "sve najgore", o čemu smo pisali OVDE!

Kako bismo čuli šta se zapravo dogodilo zamolili smo Nikolu Kalinića za komentar. Srpski internacionalac bio je kratak i jasan.

"Ne komentarišem ljude koji se tako ponašaju. Kada nas pobede i kada se bude ponašao pristojno onda mogu da komentarišem" rekao je Nikola Kalinić za naš portal.

Evidentno je da je određenih čarki bilo, ali daleko od toga da je Dedas bio "nevinašce" pošto je Nikola indirektno ukazao na to da se Grk nije ponašao korektno.

Biće da je Stefanos Dedas bio besan zbog poraza svog tima o čemu svedoči i deo njegove izjave u kojem je i sudije označio krivce.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 15.04.2017
11:47

Pametno i gospodski od Nikole, ne treba se prepirati sa umobolnim čovekom.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 15.04.2017
15:40

Kako ti dozvole ovakvo karakterisanje...meni je pre to umobolno.