Oglasio se i Nedović, sve mu je jasno

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.08.2017.
20:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tinjala je nada sve do danas da bi Nemanja Nedović mogao da zaigra na Evropskom prvenstvu, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, Nemanja Nedović i Nikola Kalinić će zbog povreda propustiti predstojeće Evropeko prvenstvo, pa će naš nacionalni tim biti i dodatno oslabljen posle ranijih odustajanja Teodosića, Raduljice, Simonovića, Bjelice, Jokića, Milutinova...

Nedugo pošto je selektor Saša Đorđević saopštio konačan spisak od 12 igrača, Nemanja Nedović je bez pogovora prihvatio njegovu odlukum svestan da u ovom trenutku nije spreman da pruži maksimum.

''Učinio sam sve što je do mene da se oporavim. Nije bilo dovoljno vremena. Plan je bio da preskočim prve četiri utakmice i počnem da igram od 7. septembra.

S druge strane, znam kako bih se i ja osećao da sam trenirao mesec dana, a onda neko uskoči da mi uzme mesto. Odluka je realna i razumljiva'', izjavio je Nedović, a prenose ''Novosti''.

Na kraju, Nedović je optimistički poručio da će nas Đorđevićevi izabranici obradovati tokom predstojećeg takmičenja.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 29.08.2017
21:07

Pored Francuza najvise smo oslabljeni. Ovo je jo veci udar. Tanki na pleju na trojci uzasni. Znaci dve najbolej pozicije pored centra su nam raspadnute. Ali sta da se radi, idemo da pokazemo sta umemo i sa ovim timom,samo je bitno ne ocekivati previse i ne reci da ukoliko ne osvoimo medalju da smo bili losi.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Tuesday, 29.08.2017
20:57

Da li uopste postoji ono sto je ranije bilo da mozes jos jednog ili dvojicu njih da prijavis kao rezervne varijante u slucaju povrede? Mi sad ni za to nemamo:-/

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 30.08.2017
00:20
avatar
CELAVI DRVOSECA
Wednesday, 30.08.2017
10:59

To je bezveze.