Oglasio se i Krle kapiten! Ima poruku za Tea pred meč sa Hrvatima!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.08.2016.
21:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dugogodišnji kapiten našeg nacionalnog tima Nenad Krstić uputio je poruku našim reprezentativcima pred noćašnji duel sa Hrvatima, sa posebnim akcentom na svog naslednika u ulozi kapitena ''Orlova'', Miloša Teodosića.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Sve smo bliži najuzbudljivijem četvrtfinalnom duelu na Olimpijskim igrama u Riju, duelu Srbije i Hrvatske (03:30h), a Nenad Krstić ne krije da ovu utakmicu doživljava kao - istorijsku!

On je u izjavi ''Novostima'' obrazložio taj svoj stav konstatacijom da je Srbija godinama čekala da uopšte izbori plasman na Olimpijske igre, dok Hrvate u četvrtfinalu aktuelnih Igara teško da je iko mogao da očekuje pre samo par meseci.

''Kvalitet je na strani Srbije i tu nema sumnje. Srbija je u prognozama projektovana da stigne do ovde, Hrvatska je, iz tog ugla, ovde neočekivano.

I zato ova utakmica lako može da bude istorijska i možda je najvažnija od osamostaljenja dve zemlje'',
izjavio je Krstić, dodajući da je i četvrtfinale samo po sebi najteža utakmica na šampionatu.

Ipak, bez obzira na važnost i težinu predstojećeg meča, popularni Krle veruje u kvalitet našeg tima, a posebno u maestralnog Miloša Teodosića.

Iako naglašava da ne želi ovim izjavama da poveća psihološki pritisak kod naših igrača, Krstić je uveren da su Teo i drugovi kadri da sve izdrže i pokažu da su bolji od večerašnjeg rivala.

''Bez namere da Teu namećem dodatni pritisak, on je taj koji bi trebalo da napravi razliku jer je za to vrlo sposoban. Njegovo samo prisustvo na terenu odvlači pažnju i donosi razliku.

Tada mogu da zablistaju Bogdan, Raduljica ili Nedović, koji su srčani i ovakve utakmice ih nose''
, poručio je Krstić.

Naravno, ne potcenjuje ni Hrvate, ističe Bojana Bogdanovića, Šarića, Simona i zaključuje da je u ovakvim mečevima ''sve moguće''.

.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 17.08.2016
23:56

Udri stolicom bracala

avatar
Marko Nikolic1
Wednesday, 17.08.2016
23:01

Подршка кошаркаши .Срце на терену !!!!!

avatar
MrNobody
Wednesday, 17.08.2016
22:08

Овакве текме, између Хрвата и нас, су најгоре ту не постоји правило ко има јачу екипу већ ко да све од себе.

avatar
kizito
Wednesday, 17.08.2016
21:41

Ovo je uz fudbalsku utakmicu u Zagrebu 1999.godine najvazniji sportski okrsaj Hrvatske i Srbije ili SR Jugoslavije.Mnogo popularan sport i to na vaznom takmicenju okrsaj za ulazak u borbu za medalje.

avatar
masimomorati
Wednesday, 17.08.2016
22:14

Ne bih rekao. Srbija je igrala sa Hrvatskom mnogo puta i cak u finalima i polufinalima (ne u kosarci). Samo Hrvati iskacu sa takvim izjavama, jer pokusavaju dici tenzije nebili Srbe dekoncentrisali. Onda izgube i cute kao da nista nije bilo. Kad dobiju kazu da su bolji od Srbije, iako su prije toga 5-10 puta izgubili. Dakle, luzerski mentalitet.

avatar
Wednesday, 17.08.2016
21:36

Srbija je projektovana da ode najmanje do polufinala, a u najjacem sastavu da pruzi i dostojan otpor Amerikancima...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 18.08.2016
00:50

Eh kad bi bio Krstić kao 3 centar ovde, ne bi bilo zime...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 18.08.2016
16:23

Ako si kvalitetan igraš ih sa 12 igrača, stvarno mi žao da su tu Krstić i Bjelica sigurno bi bili 1 ili 2, ovako ostaje borba... Jesi li video onu krađu, Tijana Bogdanović u poslednjoj sekundi oborila protivnicu a sudije kao nisu videle, sramota stvarno, jer sam zaustavio vreme na televizoru

avatar
Thursday, 18.08.2016
11:29

Prerano se oprostio:) I ne samo on, jos neki igraci nemaju funkciju u timu. Dobro je Sarenac rekao, onakvi mecevi se igraju sa 8-9 igraca...