Oglasio se i Bogdan, kad će taj transfer u Fener?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.07.2014.
22:33
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Okupljanje reprezentativaca Srbije danas u hotelu ''Zira'' bila je ujedno i prilika da novinari konačno stupe u kontakt sa Bogdanom Bogdanovićem, a povodom najavljenog transfera u turski Fenerbahče.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Prelazak Bogdana Bogdanovića u turski Fenerbahče se prošle nedelje najavljivao kao gotova stvar, a ono što je u celoj toj priči ohrabrilo pristalice Partizana jeste pozamašno obeštećenje koje bi Turci trebalo da uplate Partizanu i na taj način znatno olakšaju tešku finansijsku situaciju u redovima šampiona Srbije.

Očekivali smo i zvaničnu potvrdu ovog transfera, ali je u poslednjih par dana cela priča na tu temu nekako utihnula.

A šta o svemu tome ima da kaže Bogdan Bogdanović, koji je danas bio jedna od glavnih ''meta'' novinara na okupljanju ''Orlova'' pred početak priprema za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Međutim, Bogdan nije mogao da im  kaže ništa više od onoga što već svi uglavnom znamo. Suština je da se čeka zvanična potvrda njegovog prelaska u Fener.

''Sačekajmo još nekoliko dana da oni ozvaniče neku informaciju. Do tada ne bih ništa o tome", jasan je Bogdanović.

On je dodao i da mu je tokom letovanja prethodnih dana telefon bio isključen, ali je upoznat sa svim onim što se pisalo na ovu temu.

''Znam sve šta je objavljeno, ali ne bih da prvi pričam bilo šta. Samo malo strpljenja", ponovio je Bogdan, a prenosi ''Mondo''.

Dakle, da se strpimo još koji dan...














Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke