ODLUČENO - Zvezda u 'Areni' dočekuje PAO!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.03.2016.
17:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom doneo je konačnu odluku o tome u kojoj će hali biti odigrana utakmica 10. kola TOP 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Utakmica koja bi za košarkaški klub Crvena zvezda Telekom mogla da ima presudan značaj u borbi za plasman u TOP 8 fazu Evrolige biće odigrana beogradskoj "KombankAreni", saopšteno je u petak.

Šampion Srbije će narednu utakmicu u TOP 16 fazi, kao domaćin, odigrati protiv grčkog Panatinaikosa, a odlučeno je da taj meč bude organizovan u najvećoj dvorani na Balkanu.

Utakmica 10. kola TOP 16 faze između Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa zakazana je za 11. mart od 20 časova, a juče je obelodanjeno da će je uživo pratiti i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da će navijači biti naknadno obavešteni o dinamici prodaje i ceni karata za duel sa atinskim "Zelenima".

"Pozivamo sve pristalice našeg kluba da do poslednjeg mesta ispune dvoranu kapaciteta 20 hiljada mesta, stvore već prepoznatljivu atmosferu, i pomognu našem timu u vrlo važnoj utakmici koje je pred izabranicima Dejana Radonjića" stoji u saopštenju crveno-belih.

Među navijačima Crvene zvezde Telekom već neko vreme postoji sukob mišljenja po pitanju odabira dovrane u kojoj bi trebalo igrati evroligaške utakmice jer dobar deo "Delija" veruje da treba ostati veran "Pioniru", odnosno dvorani "Aleksandar Nikolić".

Početkom prethodnog meseca pisali smo o tome kakav je učinak Crvene zvezde Telekom kada igra u "KombankAreni", a kakav kada je protivnike dočekivala u "Pioniru" o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Činjenica je da su crveno-beli za nepune tri sezone odigrali 13 utakmica u hali na Novom Beogradu i ostvarili ŠEST pobeda, dok je "Pionir" bio taličniji za Zvezdu pošto je u njemu upisano DESET pobeda na 13 mečeva.

Crvena zvezda Telekom do sada nije imala prilike da ukršta koplja sa Panatinaikosom u "KombankAreni" ali predstavnici grčkog kluba dobro pamte okršaje sa Partizanom koje su gubili u najvećoj dvorani na Balkanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 04.03.2016
23:54

Nebitno gde se igra, bitno je samo da se pobede zeleni.

avatar
Friday, 04.03.2016
18:34

Cudi me da i Arena vec nije preimenovana, ne znam sta Vozd ceka?!

avatar
Делија_момак
Friday, 04.03.2016
18:30

На страну што је Пионир акустичнији и бучнији кад се игра Евролига али кад се игра у Арени, већа је шанса за нас смртнике да дођемо до карата него кад се игра у Пиониру. За следећу сезону има да купим сезонску и Бог да ме види. Па нека је и 11 хиљада, вреди тај новац.

avatar
Klub Paradoksa
Saturday, 05.03.2016
00:06

Bacene pare mico! Ako vam vozd ne pobjedi na izborima! Sledece sezone vas na mapi nema! Tako da ti je moj savjet da prvo sacekas izbore, jer u suprotnom idete ponovo pod katanac!