Odlični Nemanja Aleksandrov!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.11.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov nastavio je sa odličnim partijama u dresu Oldenburga u osmom kolu Bundeslige u trijumfu nad Krajlcajmom sa 90:66.

ewe-baskets.de
ewe-baskets.de

Povezane vesti

Košarkaši Oldenburga su tokom cele utakmice na gostovanju kontrolisali rezultat i na kraju su ostvarili ubedljivu pobedu.

Aleksandrov je za 22 minuta na terenu upisao 13 poena (tri trojke), četiri skoka, tri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu.


Najefikasniji u redovima Oldenburga bio je Brajan Kvoli sa 20 poena i 12 skokova, dok je Klemen Prepelič dodao 18 poena (šest trojki), osam asistencija i pet skokova. U redovima domaćeg tima, Šajron Ilaj je imao 17 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok je Džordan Kalahen upisao 15 poena i pet asitencija.

Oldenburg je tako došao do šeste pobede ove sezone, uz koje ima dva poraza i sada drži četvrto mesto na tabeli, dok Krajlcajm ima dva trijumfa i šest poraza na 14. mestu tabele.

Naredna utakmica košarkaše Oldenburga očekuje u sredu, kada u okviru šestog kola Evrokupa dočekuju Telekom Bon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 15.11.2015
12:38

ja mislio dao preko 30 koseva u takvoj ligi gde samo bajern je neki jaci tim, pa na toj utakmici i Stojacic i Subotic iz Konstantina bi dali duplo vise i bolje odigrali...

avatar
Christian Rosenkreutz
Sunday, 15.11.2015
15:57

Pa ni Bajern realno, cak imam utisak da je ove sezone Brose najkvalitetniji u ligi, a da su Alba i Bajern tu negde.