Odjeci Fenerovog debakla - Željko preuzeo odgovornost!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2015.
13:04
Izvor: Sportske.net

Posle jučerašnje šokantne eliminacije Fenerbahčea u polufinalu turskog plej-ofa, oglasio se trener Željko Obradović, koji je preuzeo odgovornost za veliki neuspeh.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Do fajnal-fora Evrolige, Fenerbahče je igrao sjajno, iz meč u meč potvrđivao vrhunski kvalitet i zasluženo izborio palsman među četiri najbolje ekipe u Evroligi.

Izgledalo je da će ekipa Željka Obradovića moći da se ponosi ovom sezonom, ali već na fajnal-foru se videlo da je Bjelici i drugovima forma u silaznoj putanji, da bi i najnoviji neuspeh u domaćem plej-ofu i definitivno ostavio gorak ukus na kraju sezone.

Podsetimo, Fenerbahče je juče, iako je ligaški deo sezone završio na liderskoj poziciji, eliminisan u polufinalnoj seriji plej-ofa od Pinar Karšijake, koja je slavila sa 3-1 u pobedama.

Fener je tako ovu sezonu okončao bez ijednog trofeja, što je svakako, veliki neuspeh, imajući u vidu kvalitet ekipe koju je vodio najtrofejniji evropski trener.

Posle svega, Željko ne beži od odgovornosti.

''Kada jedan tim završi ligaški deo sezone na prvom mestu, a u plej-ofu prođe ovako kako smo mi prošli, onda je trener za to odgovoran. Sada nam ostaje da sednemo, razmislimo o svemu što se dogodilo, zašto su stvari otišle u pogrešnom pravcu i zašto smo poraženi. Ova polufinalna serija je ujedno i veoma teška lekcija za sve nas'', istakao je Obradović, koji je nedavno produžio ugovor sa klubom iz Istanbula.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Sunday, 07.06.2015
14:54

sta se moze pobjede i porazi su sastavni dio sporta sledeca sezona mozda im bude bolja ko to zna

avatar
сочинитељ
Sunday, 07.06.2015
14:01

да ли је истина да ће богдан бојковати репрезентацију јер није имао 30 бацања по мечу у плеј офу?

avatar
Savetnik Za Hemikalije Dragan
Sunday, 07.06.2015
13:48

Baš me čudi. On obično optuži igrače za poraz i dobro ih popljuje.