Odbio je Partizan, sad kod Mute daje 30 poena po utakmici!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.09.2016.
14:15
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanin koji je tokom leta imao ponude ABA ligaša, između ostalog i Partizana lagano počinje da pokazuje zašto je odlazak u tim koji vodi Miroslav Nikolić bio pun pogodak.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Bivši košarkaš kragujevačkog Radničkog i čačanskog Borca Andreja Stevanović (21, 189 cm) izgleda je doneo pravu odluku kada je tokom leta odbio ponude koje je imao od klubova iz ABA lige.

Za mladog plejmejkera interesovanje su pokazali Partizan i Igokea ali je Stevanović smatrao da u tim klubovima ne bi imao dovoljno prostora za dokazivanje zbog čega je doneo odluku da karijeru nastavi u Dinamiku.

Ljubitelji košarke u Srbiji verovatno znaju da se radi o privatnom klubu koji je obezbedio plasman u Košarkašku ligu Srbije i koji je u završnici prethodne sezone preuzeo Miroslav Muta Nikolić.

Očigledno je taj faktor igrao bitnu ulogu kada je Andreja Stevanović birao novu sredinu što ne treba da čudi, jer je upravo Miroslav Nikolić vodio Radnički u momentu kada je mladi plej pravio proboj na seniorsku scenu.

Košarkaški klub Dinamik se trenutno nalazi na pripremama u Bugarskoj, a poslednju kontrolnu utakmicu dobio je rezultatom 112:108. Upravo je Andreja Stevanović bio najzapaženiji pojedinac u pobedi nad Spartak Plenevom jer je sa devet pogođenih trojki iz jedanaest pokušaja predvodio Dinamik do trijumfa.

Plejmejker novajlije u Košarkaškoj ligi Srbije meč je završio sa 33 poena i 5 asistencija čime je samo dokazao da Partizan nije uzalud želeo da ga angažuje i privoli u svoje redove.

Podestićemo da se radi o mladom reprezentativcu Srbije i nema sumnje da će Stevanović kroz saradnju sa Miroslavom Nikolićem nastaviti da napreduje i uopšte ne bi bilo čudno da ovog momka u godinama koje su pred nama vidimo u dresu "A" selekcije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVa losa ubiseMilosa
Wednesday, 28.09.2016
00:29
avatar
DVa losa ubiseMilosa
Wednesday, 28.09.2016
00:27

Klub gubitnika sa navijacima koji su se promenili uz poraze svog kluba.Prihvataju poraz kao nesto normalno.Igraci gubitnici.Pa jesete li videli sa kojom tremom je Simonovic igrao u Riu.Stimac izgubljen.Selektor u fudbalu gubitnik koji je bio prvak sa golovima u 91 minutu.I ne moze da ode u Rusiju jer zove igrace gubitnike.Da se razumemo ja volim Gurovica,Piksija,Mihajlovica,zato sto su pobenici,ali ovi sada....nikada

avatar
Duck
Tuesday, 27.09.2016
19:19

Nije on odbio Partizan nego mu je Dzikic rekao da ne moze ozbiljno da racuna na njega i da ne moze da mu garantuje minutazu, zato je morao da ode iz Partizana gde je trenirao od kada je otisao iz Borca. Zato g-dine "novinaru" manje lupanja ,a vise proverenih informacija ako mislis da budes ono pod navodnicima.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 27.09.2016
20:15

Pa sta je to nego odbijanje? Partizan mu je ponudio manju ulogu nego sto je on zeleo i odbio je ponudu....

avatar
Zerar Depardje
Wednesday, 28.09.2016
11:15

bravo tako je bilo.Druga stvar on je prvenstveno bek suter, a sekundarna pozicija mu je plej.Ako se ne varam on je igrao dva a Marko Avramovic 1 u Cacku.I dzikic mu je preporuci u intervju da ne moze ozbiljnu kosarku da igra na dvojci , nego da mora sezonu dve da trenira da igra 1 da bi to licelo na nesto.

avatar
Tuesday, 27.09.2016
17:24

Dao je toliko an jednoj utakmici. Videcemo ga tek kad bude bilo bitno. Mozda mu pomogne, da uradi nesto, mozda ce smao biti prosek.

avatar
Nigor
Tuesday, 27.09.2016
16:08

Dobar igrac,fenomenalan osecaj za igru,odlicna ruka,odraz ali i cuo sam mnogo losih stvari o njemu(drustvo,leva ruka desni dzep,nesportski zivot).Odabrao Mutu jer ce moci malo i da hvata krivine kad mu bude potrebno a kod Dzila bi bio vojnicki drill.Nisu svi od sampionskog materijala.

avatar
MOE28
Tuesday, 27.09.2016
14:37

I Miljenovic je dominirao u Megi kao i Musli a u Partizanu kos nisu mogli da pogode. Razlika je velika igrati za klub koji se bori za titulu ili Evropu i klub koji se tek onako takmici u ligi.. no, vi bolje znate

avatar
mosala1983
Tuesday, 27.09.2016
18:36

Daj bre ne pricaj nebuloze. Miljenovic je decko sistematski unistavan od fmp ptz I mute u kragujevcu gde ga je veliki trener ucio da mase peskirom a ne da igra. Dolaskom u megu dobija tek priliku da igra. Musli najtalentovaniji centar takodje mahao peskirom u fmp. U partizanu los. A u megi se preporodio I zasluzio poziv al ga nabedjeni trener nije zvao. Ne pricaj mnogo. Nije ptz tako veliki klub kao sto vi mastate. U megi su mnogi momci dobili pravu sansu. U fmp czv radnickom I ptz nisu bas mnogi dobijali priliku da igraju.

avatar
MOE28
Tuesday, 27.09.2016
21:53

Druze, Musli je u Partizanu bio prvi centar sa ozbiljnom minutazom a belezio je 5 porna u proseku.. Decko je zavrsavao utakmice bez poena iako je igrao 25 minuta.. To talentima i dobrim igracima ne sme da se desava.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 27.09.2016
19:07

Razumem poentu ali razmotri par cinjenica:n1. Miljenovic i Musli su posle Partizana igrali u Megi i tamo su igrali odlicno jer su mladi i napreduju, drugo bi bilo da su iz Mege presli u Partizan i onda igrali slabo.n2.Milojevic je fantastican trener i kod njega svi napreduju a narocito centri (Bobi,Musli,Jokic,Zubac...)n3.Mega se sigurno ne takmici ''tek onako'' ako uzmes u obzir da su vam uzeli trofej prosle sezone a i bili su u polufinalu ABA lige sto vama takodje nije poslo za rukom.nNikakva provokacija ali tako je kako je.

avatar
leonidis
Tuesday, 27.09.2016
14:37

plakace on za partizanom

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
14:18

Ima vec 21 godinu i vi hvalite ovu odluku?! Inace, vlasnik VIP sistema tj. menjacnica koji je vlasnik i Dinamika je bio u nasoj upravi, ali je otisao.