Od njega zavisi - Kada Jokić uradi OVO, Denver uvek pobedi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.03.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno da je on pokretač igre Denver Nagetsa.

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Nikola Jokić je odavno već igrač koji je vođa Denver Nagetsa, iako ima samo 22 godine. Hvale ga na sve strane, sagrači, trener, publika, nema ko nije oduševljen igrama srpskog centra.

Par statističkih podataka govore o njegovoj nadmoćnosti, prvi je igrač nakon Mutomba koji je uspeo da veže dva uzastopna tripl-dabla u Denveru, a moramo napomenuti i to je da Mutombo to uradio pre 23 godine.

Pisali smo vam i da je Nikola sustigao Kukoča po broju tripl-dablova od igrača sa ovih prostora u NBA karijeri, ali to nije sve.

Ono što je najbitnije za njega, jeste da Denver pobeđuje, da se nalazi na mestu koje vodi u plej-of i da, ukoliko ovako nastave, sigurno neće imati problema da održe svoju poziciju.

Ima i jedan podatak vezan za Nikolu, koji bez greške govori da li je Denver pobedio ili izgubio. Naime, kada mladi Somborac ima 7 ili više asistencija, Denver uvek pobedi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Thursday, 02.03.2017
12:11

Kad odigra dobro prva zvezda tima, poredjenja sa dzordanom lebronom, a 2 vezane lose igre posle odmah pljuvanje po nikoli...smrde americke