Očekivano - Gudurić MVP finala!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
00:09
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić proglašen je večeras za najboljeg igrača finala Kupa Radivoja Koraća.

Screenshot/YouTube/EuroleagueBasketball
Screenshot/YouTube/EuroleagueBasketball

Povezane vesti

Gudurić je u pobedi nad Partizanom imao 18 poena, šest asistencija i četiri skoka, indeks korisnosti 22.

Za najboljeg strelca finala proglašen je Marko Simonović, koji je protiv Partizana postigao 18 poena, koliko i Gudurić.

Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća, pošto je večeras u finalu u Nišu pobedila sa 74:64.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Monday, 20.02.2017
10:59

Marko Trokorak Guduric. Zvezda u usponu koja moze da odigra samo protiv pola tima Partizana i protiv razvojnog tima Zvezde.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 20.02.2017
19:16

Unistio vas je covek, odigrao vrhunski i ne umes ni da cestitas, vec samo kukas. Koraci jesu bili, ali kakve ima veze, pogodio ipak izuzetno tezak sut. sve drugo je kosarkaska umetnost buduce uzdanice reprezentacije. Pola tima kazes ? zapravo to su Hecer i Vanja (Koprivica i Robinson su ocaj koji bi vas ukanalio i znate to i sami) A nama onda takodje pola tima je falilo po vasem razmisljanju, -Danga i Wolters nisu ni igrali, dok Bjelica igrao samo 6min zbog povrede koju vuce, Dzenkins igrao oko 7min, Kuzmic koji u EL igra po oko 25min (predstavlja stub odbrambene unutrasnje linije) je igrao svega 15min, evidentno je da nismo ni igrali punom snagom, niti nam je trebalo, ceka nas bitna EL tamo ce mnogo igrati... Ni kompletni ne bi imali sanse, ali vi to ne vidite zbog vase zaslepljenosti i gledate samo vase stanje...zato ce vam biti jako tesko kada se vratite u realnost, jer jedan derbi gubite jako ubedljivo i to u punom sastavu, ostali ce biti uglavnom rutina, mozda cak i po neki nas poraz se desi, koji je nebitan, jer osvojicemo sve, prilicno ubedljivo.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 21.02.2017
01:48

Hecer je od sjaja od ocaja, ne garantuje uvek on neki boljitak, svaku drugu odigra lose, moze cak da totalno narusi svoj tim onim ispucavanjem, privatizovanjem lopte... dok Vanja nije nesto strasan, ponekad odigra dobro...Taj vas trener je uspeo da izgubi i preko 30 razlike sa onakvim timom koji ste imali prosle godine, mnogi smatraju da je los i da se cesto gubi tokom utakmice... Brojim minute igracima koji su vama itekako poznati sta mogu..znate vi dobro koliko moze Dzenkins, narocito u fazi odbrane, a juce gotovo da nije igrao. Takodje znate i za Dangu da nam je drugi najbolji defanzivac, iskusan igrac od zadatka, takodje i oni koji prate EL znaju koliko Kuzmic je dobar i koliko znaci na terenu, Imali ste priliku da upoznate i kvalitete Bjelice, samo njegovo iskustvo i znanje zlata vredi, juce igrao isto ko Dzenkins...Wolters nije ni igrao, pa je Gudura zbog slabe minutaze Dzenkinsa igrao pleja.... Postoje stvari koje se ne vide toliko u statistici, ne gleda se sve kroz poene. Gudura nije suter kao Bogdan, niti ima tu slobodu, igra za tim , a ne tim za njega, ima izrazito dobre poteze, druga seniorska mu je sezona, bice sve bolji, u njemu se krije odlican igrac, samo sto pokazuje to na mahove za sada... Zasto ste vi jednom prilikom slavili trojku Drobnjaka za pobedu kad je gazio liniju auta? Vi ste i u F4 sezoni izgubili od nas, a kada se desio ubedljiv poraz mi smo igrali sa 10 igraca, gde su 7 bili sve neki klinci do 20-21god, jedan prilicno ocajan tim koji se borio za opstanak, dok vi ste imali 6 strtanaca tada, 5 do samog kraja sezone, od toga 4 amera.... Nisam ja ni rekao da je ovo sada trening, vec daleko od nase stvarne moci iz navedenih razloga i to ce se videti u nastavku sezone...

avatar
X
Tuesday, 21.02.2017
00:21

Trener i dva najbolja igraca su i vise od pola tima, cisto da te informisem. I ladno brojis minute igracima koji su do skoro pobedjivali Real, CSKA, Fenerbahce i ostale.. Ajde onda da te pitam.. Posto smo vam mi bili laksi trening, po cemu je to Guduric buduca uzdanica reprezentacije? Kako igra u ABA ligi a kako u Evropi. Igrac kojeg ste stalno uporedjivali sa Guduricem, Bogdanovic, u Markovim godinama je davao Zvezdi po 30 poena a u Partizanu bio lider. Guduric ima prosek od 6 poena po mecu i ima ulogu odmaraca Dzenkinsa i Jovica. I jos nesto.. ako vam je ovo bio laksi trening, zasto ste toliko slavili tu trojku iz koraka i zasto ste pobedu slavili toliko? Mnogo duze od tebe pratim kosarku i na te price o laksem treningu samo vi mozete da se lozite. Laksi trening ste upravo vi nekada bili Partizanu kada su Gist i Veseli imali 10 zakucavanja po mecu i kada je razlika isla preko 40... a ne ovo mucenje 3 cetvrtine i onda u poslednjoj resisi mec i to nazoves treningom. Ccc

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 20.02.2017
09:44

По навици

avatar
Vanja Grubač
Monday, 20.02.2017
02:55

Nagrada za korake na kraju teće četvrtine.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 20.02.2017
01:45

Valjda je Simonovic MVP utakmice(finala), a Guduric MVP turnira (to se racunaju sve tri utakmice), a nagrada za najbolje strelca u finalnoj utakmici ja mislim da ne postoji.