Očekivano - "Delije" priredile 'topao doček' Bogdanoviću!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.01.2016.
18:55
Izvor: Sportske.net

Više od sat vremena pre početka večerašnje utakmice između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea "zakuvalo" se u hali "Pionir" i to u trenutku kada je na zagrevanje izašao Bogdan Bogdanović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Večeras će hala "Pionir" biti poprište četvrtog međusobnog susreta košarkaša Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea koji će snage odmeriti u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige.

Poznato je da za turski sastav nastupaju dvojica bivših košarkaša Partizana Bogdan Bogdanović i Jan Veseli i da Fener sa klupe predvodi legendarni Željko Obradović, što večerašnjoj utakmici daje dodatnu draž.

Tako se više od sat vremena pre početka meča na tribinama "zakuvalo" u momentu kada je na parket istrčao miljenik "Grobara" Bogdan Bogdanović.

Momak koji je svojim fantastičnim igrama u dresu Partizana obezbedio sebi status omražene ličnosti među navijačima Crvene zvezde Telekom izviždan je prilikom ulaska na teren.

Nema sumnje da će na isti način "Delije" obasipati Bogdanovića istom vrstom "pažnje" tokom čitave utakmice koja počinje u 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke