Obradović: "Zvezdi je potrebno vreme"

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2015.
22:36
Izvor: Beta

Trener Fenerbahčea Željko Obradović pohvalio je navijače Crvene zvezde Telekom i istakao da je njegov tim uspeo da se izbori za važnu pobedu u izvanrednoj atmosferi, a ekipi Dejana Radonjića poželeo je sve najbolje u daljem toku takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je večeras da je Crvenoj zvezdi Telekom potrebno vreme da uigra tim i beogradskom klubu poželeo sve najbolje u nastavku Evrolige

"Kada pogledate dolazak Kvinsija Milera pre par dana, pa povratak Vladimira Štimca u ekipu, za sve to treba dosta vremena. Vratiće se Markus Vilijams, koji će doprineti da ekipa igra bolje, jer dobar igrač, što je on sigurno, može da promeni mnogo toga. Zvezdi želim sve najbolje u nastavku takmičenja", rekao je Obradović posle utakmice u Beogradu.

Fenerbahče je u "KombankAreni" sa 74:60 savladao Crvenu zvezdu Telekom i tako treći put pobedio u Grupi "A", dok srpski klub ima skor 1/3. Obradović je pohvalio navijače crveno-belih.

"Navijači Zvezde su napravili izvanrednu atmosferu. Pokušao sam igračima da objasnim da ta atmosfera treba da bude velika motivacija za nas, jer nema ništa lepše za igrača nego da igra pred punom halom", kazao je Obradović.

Prema njegovim rečima, grupa u kojoj su Fenerbahče i Zvezda je najteža ove sezone u Evroligi, a o tome govori i podatak da je njegov tim zabeležio prvu pobedu u gostima računajući sve utakmice do sada u Grupi "A".

On je dodao da je zadovoljan igrom svog tima, posebno u prvom poluvremenu.

"Odigrali smo dobro, posebno u prvom poluvremenu, kada smo lako davali koševe iz kontranapada posle dobre odbrane, iako je bilo nekih gluposti. Drugo poluvreme smo odradili, što mi se ne sviđa", naveo je trener turskog kluba.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Bajernu, dok će Fenerbahče dočekati Himki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.11.2015
09:44

Gospodski komentar Zeljka...I ja sam saglasan sa njim da je svakom novom klubu koji je na pocetku, potrebno vreme pre svega...

avatar
Volim Partizan
Saturday, 07.11.2015
09:16

Hahahahahhah Zoc nemoj tako hahahahhahahah