Obradović: "Ova Zvezda je potpuno drugačija u odnosu na prvi meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
12:45
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović tvrdi da njegovu ekipu čeka težak posao u duelu sa Crvenom zvezdom Telekom koja je u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu mnoge stvari promenila na bolje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Lider na tabeli evroligaške grupe "A" u petak će u "Ulker Areni" ugostiti Crvenu zvezdu Telekom u okviru 9. kola preliminarne runde takmičenja.

Ekipa Željka Obradovića već je obezbedila plasman u TOP 16 fazu pa sa te strane rasterećeno ulazi u utakmicu, dok srpski šampion ne mora da se opterećuje rezultatom jer će u poslednjoj utakmici sa Bajernom odlučivati o plasmanu u dalji tok takmičenja.

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović istakao je uoči sutrašnje utakmice da njegovu ekipu očekuje potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj iz Beograda kada je Zvezda imala mnogo problema.

"Očekuje nas utakmica protiv Zvezdinog tima koji se u potpunosti razlikuje u odnosu na onaj koji nam se suprotstavio u Beogradu. Odigrali su odlično poslednje dve utakmice na domaćem terenu, savladali Real Madrid i Himki, a uz to su jači za Markusa Vilijamsa. Pored Vilijamsa Zvezda poseduje mnogo dobrih igrača koji igraju dobro i postižu poene. Nema sumnje da nas čeka težak posao" rekao je Obradović.

Prvi međusobni susret dva tima odigran je 6. novembra u Beogradu kada je Fenerbahče slavio rezultatom 74:60 i tako Zvezdi naneo treći vezani poraz.

Posle osam odigranih utakmica Fenerbahče ima skor 6-2, a jedina dva poraza pretrpeo je od Strazbura i Real Madrida na gostujućem parketu.

Utakmica 9. kola evroligaške grupe "A" između Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom igra se u petak od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjana
Thursday, 10.12.2015
18:29

Uterati strah u kosti neprijateljima! Izgubite i 55 razlike ali hocu noge da im polomite!!