Obradović: "Neće nas zavarati Zvezdini porazi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.11.2015.
18:10
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegove igrače ne bi smeli da zavraju ubedljivi porazi Crvene zvezde Telekom od Reala i Himkija jer je srpski šampion pokazao koliko može u duelu sa Strazburom.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea u petak igraju svoj četvrti meč grupne faze Evrolige protiv srpskog šampiona i jedinog predstavnika naše zemlje u elitnom takmičenju.

Crvena zvezda Telekom posle tri odigrane utakmice ima skor 1-2, dok učesnik prošlosezonskog fajnal-fora Evrolige u Beograd stiže nakon trijumfa nad Real Madridom.

"Kao i svaka druga evroligaška utakmica i sutrašnja će biti izuzetno značajna u grupi koja se, barem do sada, pokazala teškom za svaku ekipu" kazao je trener Fenerbahčea Željko Obradović.

Najtrofejniji trener elitnog košarkaškog takmičenja objasnio je da njegove igrače ne bi smeli da zavaraju ubedljivi porazi Crvene zvezde Telekom u Madridu i Podmoskovlju jer srpski šampion ima kvalitet da iznenadi Fenerbahče.

"Pokušaćemo da odigramo čvrsto jer imamo u vidu Zvezdino izdanje u pobedi nad Strazburom u prvom kolu. Pogrešno bi bilo razmišljati o utakmicama koje je Zvezda izgubila ubedljivom razlikom" dodao je Obradović.

Posle tri takmičarska kola Fenerbahče vodi na tabeli grupe "A" sa skorom 2-1, dok Crvena zvezda Telekom zauzima petu poziciju uz pomenuti učinak od jedne pobede i dva poraza.

"Utakmica ima ogroman značaj za obe ekipe i moramo da nađemo način da zadržimo koncentraciju svih 40 minuta znajući da će biti jako teško jer Zvezda ima ogromnu podršku navijača" zaključio je Obradović.

Utakmica četvrtog kola evroligaške grupe "A" između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea biće odigran u petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim Partizan
Friday, 06.11.2015
00:43

Zoc objasni madagaskarima da imaju u komsiluku Evropskog sampiona Euroleague

avatar
Thursday, 05.11.2015
22:58

Lepo je sve to objasnio bivši zvezdaš Željko Obradović.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Thursday, 05.11.2015
19:18

samo da ne bude -41 ili vise