Obradović ne ide iz Fenera

Autor: Miloš Marković
utorak 31.03.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Trofejni srpski stručnjak se oglasio povodom glasina koje su se pojavile u javnosti.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Sudbina Željka Obradovića na klupi turskog kluba predmet je razmatranja košarkaške javnosti, srpski stručnjak ipak jasno izražava svoju želju da nastavi saradnju sa Fenerbahčeom.

Govoreći u intervjuu za Eurosport, Obradović ističe da su obe strane zadovoljne dosadašnjom saradnjom, te da bi uskoro trebalo da bude potpisan i novi ugovor.

„Mislim da ćemo nastaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo.“, ističe trofejni stručnjak koji je u Tursku stigao u leto 2013. godine, dodavši da mu je ova sezona mnogo lakša od prethodne.

„Potrebno je vreme da se igrači upoznaju između sebe, a i vi sa njima. Zbog toga mi je ova sezona mnogo lakša nego prethodna. Svi smo se dobro navikli na grad. Zadržali smo osnovu, poznajemo se bolje i sviđa mi se to. Polako gradimo sistem i zbog toga verujem da imamo tim koji može da cilja najviši plasman.“, kaže on.

Obradović se dosadašnjim rezultatima ne zadovoljava, kao jedan od evropskih velikana, Fenerbahče ima obavezu da postiže maksimalno dobre rezultate.

“Imamo veliki broj navijača koji veruju u nas. Imamo veliku prednost u tome što ljudi ovde vole košarku. A ja sam srećan ovde i zbog toga želim da ostanem u Fenerbahčeu. Srećan sam jer radim posao koji volim, a mogu da provodim vreme sa porodicom i prijateljima van košarke. Mislim da je to najlepši život za mene”, istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke