Obradović: "Kuća ima tri sjajna pleja, Adamsa, Džejmsa i Burusisa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.05.2016.
16:15
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović bio je raspoložen za šalu tokom konferencije za medije pred početak fajnal-fora Evrolige o čemu svedoči i način na koji je najavio duel sa Laboral Kućom.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Svečanom ceremonijom na kojoj su najboljim pojedincima sezone na izmaku uručena priznanja u četvrtak je u Berlinu zvanično počeo fajnal-for Evrolige.

Treneri i igrači četiri ekipe koje će igrati u Berlinu obratili su se velikom broju novinara na zajedničkoj konferenciji za medije, a Željko Obradović je bio najraspoloženiji za šalu.

Komentarišući predstojeći duel sa Laboral Kućom i šanse svog tima da dođe do trofeja, strateg Fenerbahčea izjavio je da španski sastav ima trojicu sjajnih plejmejkera.

"Poenta je da što bolje pripremite utakmicu i pokušate da pobedite. Mislima sam usredsređen samo na polufinalni duel sa Laboral Kućom. Imaju trojicu sjajnih plejmejkera: Adamsa, Džejmsa i Burusisa. Pokušavam da ih dokučim, to je ključ utakmice" rekao je Obradović.

Najbolji pojedinac Laboral Kuće u sezoni na izmaku Janis Burusis igra na poziciji centra ali je iskusni košarkaški vuk Željko Obradović svojom šalom preneo pravu poruku a to je da Grk predstavlja motornu snagu Bakijaca.

Fenerbahče i Laboral Kuća će svoj polufinalni okršaj voditi u petak od 21.00 u "Mercedes-Benz Areni" u Berlinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke