Obradović: "Fajnal-for u Beogradu veliki motiv"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović ističe da nema nameru da se zaustavi na devet evropskih titula, a fajnal-for u Beogradu vidi kao veliki motiv za sve Srbe.

Epa/Juan Carlos Hidalgo
Epa/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Olimpijakos u finalnom meču fajnal-fora u Istanbulu i tako doneli klubu prvu evropsku titulu.

Željko Obradović je kompletirao misiju zbog koje je doveden, ali daleko od toga da srpski stručnjak ovim završava posao u Fenerbahčeu.

"Volim posao koji radim, nije lak, ima teških situacija, ali je najlepše da iz teških situacija izađeš još jači, da ti bude novi motiv. Dok me to ispunjava, raduje, da gledam kako igrači napreduju, baviću se time" kazao je Obradović za "Blic".

Srpski stručnjak je najtrofejniji evropski trener sa devet titula prvaka Evrope, a narednu bi mogao da napadne u Beogradu pošto će fajnal-for naredne sezone biti igran u "Areni".

"Još je rano pričati o tome, ali će meni, kao i ostalim našim, to biti veliki motiv, kao i cilj da se plasiramo na završni turnir" dodao je Obradović.

Kompletan intervju možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke