Obradović: "Bogdan mora još da radi da bi postao lider"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović govorio je o kvalitetima Bogdana Bogdanovića uoči fajnal-fora Evrolige i tom prilikom objasnio da sjajni bek još mora da radi ukoliko želi da izraste u lidera ekipe.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Predstojeći vikend rezervisan je za završne borbe u Evroligi, pošto ćemo od petka do nedelje gledati mečeve koji se igraju u sklopu fajnal-fora u Berlinu.

Među timovima koji će se boriti za finale i titulu nalazi se i turski Fenerbahče na čelu sa Željkom Obradovićem i sa dvojicom srpskih internacionalaca u timu.

Strateg istanbulskog sastava i najtrofejniji trener Evrope govorio je za specijalizovani portal "Eurohoops" o predstojećem fajnal-foru i tom prilikom otkrio šta misli o Bogdanu Bogdanoviću.

"Bogdan mnogo voli košarku. Odavno je shvatio da mora da radi na svojoj igri ukoliko želi da postane veliki igrač i možda jednog dana zaigra u NBA ligi" rekao je Obradović.

Srpski reprezentativac u više navrata je rešavao mečeve u korist Fenerbahčea šutevima u poslednjim sekundama ali Željko Obradović veruje da Bogdan još uvek nije izrastao u tim lidera.

"Neophodan je svakodnevni rad i vera kako bi posao lider. Postoje neke jako važne stvari na kojima mora da radi da bi izrastao u tim lidera. Nije lako i nikad neće biti ni za jednog igrača ali verujem da je na dobrom putu" zaključio je Obradović.

Fenerbahče će u polufinalu fajnal-fora u Berlinu igrati protiv Laboral Kuće a Bogdan Bogdanović će drugu godinu za redom imati priliku da bude deo završnog turnira elitnog košarkaškog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.05.2016
14:42

Najbolji kosarkas u evropi trenutno ! Sledece godine zezanje u Americi ,,, Samo napred bratino !!! Svako dobro ti zelim !