Obradović apostrofira značaj "Delija"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.01.2016.
18:43
Izvor: Sportske.net

Trener Fenerbahčea Željko Obradović tvrdi da će navijači Crvene zvezde Telekom odigrati jako važnu ulogu tokom sutrašnjeg duela dva tima u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak dočekuju Fenerbahče u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige što će biti četvrti međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni.

Pored dva trijumfa nad crveno-belima u okviru prve faze takmičenja u Evroligi Fenerbahče je slavio i na prijateljskom turniru u Zadru, ali trener turskog sastava Željko Obradović ističe da su igrači već zaboravili te pobede.

"Sa Zvezdom smo već igrali u grupnoj fazi takmičenja i dobro ih poznajemo. Moraćemo da zaboravimo sve što se dogodilo na te dve utakmice pošto su promenili tim i odlično odigrali na startu TOP 16 faze" kazao je Obradović.

Srpski stručnjak ističe da je Zvezda odigrala odličnu partiju na startu TOP 16 faze, a pritom je apostrofirao ulogu koju će navijači odigrati na sutrašnjoj utakmici.

"Protiv Efesa su prikazali dobru partiju a sada igraju na domaćem terenu gde imaju ogromnu podršku navijača. Da bismo odigrali dobro potrebno je da budemo fokusirani svih 40 minuta" zaključio je Obradović.

Utakmica 2. kola TOP 16 faze u grupi "E" između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea zakazana je za petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke