Objavljen snimak koji otkriva Markovog ubicu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.12.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

Turski mediji objavili su u nedelju uveče ekskluzivni snimak koji je navodno korišćen u rasvetljavanju ubistva Zvezdinog navijača Marka Ivkovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Mesec dana nakon ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu turski mediji objavili su video zapis koji je navodno pomogao policiji u rasvetljavanju zločina ispred dvorane "Abdi Ipekči".

Snimak koji ćete imati prilike da vidite zaista je ekskluzivan pošto se na njemu mogu videti scene koje do sada nisu bile dostupne javnosti.


Određene momente na ovom videu turski mediji su označili kao ključne ali ipak ne postoji zvanična potvrda da se zaista radi o momentima ubistva navijača Crvene zvezde.

Suđenje optuženima za ubistvo Marka Ivkovića počeće 16. januara a podsećamo da je prvooptuženi Kadri Aktaš negirao krivicu uz tvrdnju da je ranio momka plave kose koji mu je prethodno naneo nekoliko udaraca.

Podsećamo da je Marko Ivković ubijen 21. novembra ispred dvorane "Abdi Ipekči" u Istanbulu uoči evroligaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom.

Dva kluba će u narednim mesecima odigrati još dve utakmice pošto su se našla u istoj grupi TOP 16 faze elitnog takmičenja.

video

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 21.12.2014
23:01

Na snimku se nista ne vidi jasno. Uopste se ne vidi ko se sa kim mlati, a deluje kao da se grupa zakacila sa policijom. Ne bi mene cudilo da je pandur i ubio Marka a ovaj deda je samo zalutao do resetaka.