"O2 Arena" - Ovo su sektori rezervisani za Srbe

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.04.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Nemačka je kao jedan od koorganizatora predstojećeg Eurobasketa obavestila Košarkaški savez Srbije o tome gde će navijači viceprvaka sveta biti smešteni u dvorani "O2 World" u Berlinu.

FIBA Europe/Christophe Petit Tesson
FIBA Europe/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Pripreme za Evropsko prvenstvo u košarci nalaze se u punom jeku i gotovo da je sve već spremno za kontinentalni šampionat koji će prvi put u istoriji biti održan u četiri različite države.

Pored Francuske, Hrvatske i Letonije organizaciju je dobila i Nemačka a grad domaćin biće prestonica najmoćnije države u Evropi.

Upravo je iz Berlina na adresu Košarkaškog saveza Srbije stiglo obaveštenje o tome u kojim će sektorima biti smešteni navijači našeg nacionalnog tima.

Za pristalice "Orlova" rezervisani su sektori 208, 209 i 401 u velelepnoj dvorani "O2 World" u kojoj svoje mečeve igra berlinska Alba.

Podsećamo da se Srbija nalazi u grupi "B" sa selekcijama Nemačke, Španije, Turske, Italije i Islanda a prvi meč na šampionatu izabranici Saše Đorđevića igraće protiv "Crvene Furije" prvog takmičarskog dana.

Evropsko prvenstvo igra se od 5. do 20. septembra a pored Berlina gradovi domaćini biće još Riga, Zagreb, Monpelje i Lil.

Arena Berlin

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tasko Nacic
Wednesday, 22.04.2015
18:36

A je l dele i dvoglede uz kupljenu kartu ili da ponesem od kuce? Idi bre...