O novim dresovima Mega Leksa priča se širom sveta!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.10.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net. bcmegabasket.net

Od utakmice sa Crvenom zvezdom Telekom u ''Pioniru'', kada je Mega leks promovisala rezervnu garniruru svojih novih dresova, brojne reakcije ne prestaju.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Na tu temu danas piše i zvanični klupski sajt, koji je detaljno ispratio koji inostrani mediji su se bavili Meginim novim dresovima.

Najpre je izdvojeno pisanje britanskog ''Dejli Mejla'':

„Na prvi pogled, mislili smo da je gnusne boje. Međutim, nekako nam je prirastao i sigurno neće biti neprepoznatljivi. Ovo ističe prepoznatljivost kao umetničku formu, stvarno to čini. Ima nešto čudno lepo u tome. Pošteno, Mega Leks, možda ova garnitura dresova i nije toliko loša”.

Američki ''SB Nation'' je naglasio da je dres Mega Leksa ''neverovatan'', a uticajni USA Today ''da je teško biti koncentrisan protiv timova sa ovako neobičnim bojama“.

Portal ''Dime Magazin''smatra da su dresovi ovog srpskog kluba unikatni.

''Morate im odati priznanje da su unikatni (dresovi Mega Leksa). Sada ih svakako neće pomešati sa drugim timom. To su oni dresovi koji će vas zaslepeti ukoliko budete gledali direktno u njih“.

Klub takođe ističe da su na adresu Mega Leksa stigle brojne molbe za kupovinu novog dresa iz svih delova sveta, poput SAD-a, Španije, pa čak i iz Saudijske Arabije.

Niko kao Mega Leks!




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke