"Novosti": "Stiže Bejbi Šek"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.08.2015.
08:20
Izvor: Sportske.net

Domaći portal najavio veliko pojačanje, da li su pregovori pri kraju?

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da je Sofoklis Skorcijanidis na meti Zvezde, ali je tada srpski šampion demantovao ove navode.

Ipak, portal novosti.rs tvrdi da su pregovori u završnoj fazi i da bi iskusni Grk mogao vrlo brzo da potpiše ugovor. "Bejbi Šek", kako ga zovu zbog konstitucije je prethodne dve sezone proveo u Makabiju, igrao je za PAO, Olimpijakos i na početku karijere za Iraklis i italijanski Kantu.

U timu bi bio zamena za Bobana Marjanovića koji je otišao u NBA ligu.

Skorcijanidis ima mnogo ponuda, pričalo se da će u Tursku, u Galatasaraj, ali i da će se okušati u NBA ligi, u ekipi Atlante.

Ipak, sada je u pregovorima sa Zvezdom, videćemo hoće li crveno-beli dobiti ogromno pojačanje, on bi bio prvi reprezentativac Grčke u srpskoj košarci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
azor ahai
Sunday, 02.08.2015
18:01

Nema mojih prijatelja u komentarima...evo drzava nam dovodi bejbi seka a partizan moze da pregovara sa svojim juniorima da li zele da igraju iz ljubavi prema crno belom dresu.ove sezone zvezda jos bolja I jos jaca zivi bili pa videli.trazimo pravog igraca ...ne zurimo ...prodali smo dva dva su otisla I eto...sklapamo tim...

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 02.08.2015
13:23

Indijaaa, Pakistaaan....

avatar
Sunday, 02.08.2015
11:02

Dobar centar, u Aba ligi ce lomiti koševe, realno niko neće moci da ga čuva, za Evroligu cemo videti, sve zavisi od fizičke pripremljenostii. A i da se ne lažemo, Marjanoviću zamene nema, najbolji je centar u Evropi, tako da koga god dovedemo nece biti kao Bobi.

avatar
Shone
Sunday, 02.08.2015
10:22

Meni se licno Sofo ne svidja,ne volim takav tip igrca i patanje koliko ce biti spreman posle losije sezone i povrede... ali verujem da uprava zna bolje od svakog od nas.

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 02.08.2015
11:10

Da li si ga ti gledao? Tih 15 - 20 min koliko odigra on razbija protivni cke odbrane, ne promasuje bacanje , ima neverovatno meku ruku u paru sa Cirbesom bice to fenomenalan tandem.. Mogu plus da dovedu i Stimca da igra neki 3-4 minuta po utakmici...