Novo laskavo priznanje za trenera Zvezde!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.01.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u sjajnoj formi, najveće zasluge za to pripadaju šefu struke Dejanu Radonjiću.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Crveno-beli" su u sjajnom naletu, a to potvrđuje nekoliko činjenica.

Prva je da su vezali tri pobede u Evroligi, dobili su i četiri od poslednjih pet mečeva u elitnom takmičenju (poraz samo od Olimpijakosa).

Druga činjenica koja potvrđuje da je Zvezda u velikoj formi je da su trenutno najbolji odbrambeni tim elitne lige, preciznije primili su najmanje koševa od svih timova koji se takmiče u Evroligi ove sezone (zaustavili CSKA na 67 poena).

Zasluge za sve to definitivno idu na račun šefa struke Dejana Radonjića, koji je od Crvene zvezde mts napravio timčinu koje se svako boji.

Za poslednji trijumf, nad Žalgirisom u Kaunasu, Radonjić je nagrađen i laskavom nagradom za najboljeg trenera 16. kola Evrolige.

Crnogorski strateg je izabran za najboljeg stratega nedavno okončanog kola, a najbolju petorku čine Serhio Ljulj (24 poena protiv CSKA), Rodrig Buboa (29 poena protiv Uniksa), Soni Vims (24 poena i osam asistencija protiv Darušafake), Nikolo Meli (17 poena, 13 skokova protiv Barselone), kao i centar Fenerbahčea Ekpe Judo (18 poena i osam skokova protiv Olimpije Milano).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 08.01.2017
01:46

Any comments groboshi?

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Saturday, 07.01.2017
23:30

Volim što postojiš.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 07.01.2017
21:25

Био сам скептичан у почетку у погледу Радоњића. Како ми је драго да сам погрешио, не могу да опишем!

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 07.01.2017
20:48

Po ko zna koji put ove sezone, najbolji trener definitivno, bez premca...cudo nad cudima pravi vodeci ubedljivo najsiromasniji tim u EL. Mozda se desi presedan, pa dobije titulu najboljeg trenera EL na kraju, uprkos tome sto ce takmicenje zavrsiti u cetvrtfinalu najverovatnije, a ne na F4. Tako nesto se nikad nije desilo, ali je navodno moguce, i ako nastavimo ovako, sva je prlika da cemo biti sigurno u plej ofu, sto je nevidjen uspeh i najvece cudo ikada, sto se tice nekog tima iz ovog regiona u Ulebovoj EL. Izboriti cetvrtfinale EL, u ovom sistemu i ovakvoj nikad tezoj, bogatijoj i kvalitetnijoj elitnoj EL, sa nikad vecim brojem NBA igraca u takmicenju, i cestih skupocenih transfera ove sezone, je zaista nerealno i neverovatno, ali ovaj covek sa strucnim stabom ce izgleda to uspeti.

avatar
сочинитељ
Saturday, 07.01.2017
20:40

човек прави чуда,од оваквих (да се не лажемо) просечних играча направио је врхунски тим,који апсолутно може да се носи са свим евролигашима...свака част

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 07.01.2017
20:20

Mister Dejan Radonjic !