Novicu uvrede dodatno motivisale?

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.04.2017.
00:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Iako je bio na udaru protivničkih navijača, kapiten Partizana nije se žalio zbog uvreda koje su bile upućene na njegov račun.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Novica Veličković je i večeras bio pokretačka energija Partizana u duelu sa najvećim rivalom, ali to crno-belima nije bilo dovoljno da eventualno iznenade favorizovanu Zvezdu.

Crveno-beli su na kraju slavili sa 85-74, a Veličković je posle meča konstatovao da je njegov tim samo u rvih par minuta igrao loše, kada je Zvezda povela sa 12-0.

''Derbi kao derbi, Zvezda nas nije ničime iznenadila. Ona igra dobro cele sezone, s njima morate da igrate svih 40 minuta. Nema kao što smo mi imali taj slučaj sa Vršcem, da odigrate malo loše, pa da se vraćate. Sa Zvezdom može da se igra samo maksimalno motivisano i u "ful kontaktu", objašnjava Veličković, a prenosi ''Blic''.

O svađi sa trenerom Džikićem, koja je bila aktuelna posle meča sa Vršcem nije želeo previše da priča.

''To je iza nas. Partizan mi je najvažniji, posle porodice i familije. Ovo mi je košarkaška porodica, kao i njemu. Ostavljamo to iza nas, profesionalci smo", rekao je kapiten crno-belih'', ističe Veličković.

Ovoga puta bio je na udaru protivničkih navijača, ali tvrdi da mu to nije smetalo, naprotiv  motivisalo ga je.

"Ne voli niko da ga vređaju, ali mene to motiviše. Najviše sam se zbog tih stvari i vratio. U inostranstvu sam se ugasio, nema tog žara, te borbe, tog paljenja. Kada igraš pred punom halom, a oni tebi posvete pažnju... meni je to okej. Volim kontakt sa svojim navijačima, to Zvezdine možda nervira, možda ne. Trudim se da dam sve od sebe za svoj klub", zaključio je Veličković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Wednesday, 26.04.2017
11:39
avatar
Wednesday, 26.04.2017
08:49

Pametan covek.

avatar
Wednesday, 26.04.2017
08:46

tako su vredjali i Bogdana , Zeljka Obradovica , Dudu Ivkovica i dan danas sikaniraju , Bodirogu , itd ... skorojevicima nista nije strano , nazalost navikli smo se vec da imamo takav sloj drustva ... svaka cast pravim navijacima Zvezde koji nemaju veze sa ovim pajacima iz Zeleznika , oni postuju sve legende kako dolikuje sportskom duhu ...

avatar
Lav
Wednesday, 26.04.2017
11:41

A vi ste pa cvećke... Pokazali ste se protiv Vojvodine..

avatar
Lav
Wednesday, 26.04.2017
19:11

Hahahaha.... Nista pametnije ?

avatar
Wednesday, 26.04.2017
15:30

ti se se pokazao kod psihijatra

avatar
svojnasvome
Wednesday, 26.04.2017
07:42

Vređaju oni vređamo mi to je nesto sto je deo folklora navijačkog. ....daleko od lepog. A konkretno za Novicu dobro si rekao direktno i izmedju redova.....oni bi voleli da imaju ikoga ko bar slicno tebi oseca klub....

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 26.04.2017
00:20

Nit je prvi nit je zadnji kog su navijaci Zvezde vredjali, ni mi njihove nismo postedeli. Bilo bi dobro da sve ostane na verbalnom vredjanju.