Novica u Partizanu, odjeknulo i u Francuskoj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.03.2016.
17:15
Izvor: Sportske.net

Kako je juče i najavljeno, Partizan je danas i zvanično dobio veliko pojačanje povratkom Novice Veličkovića. Prve reakcije stižu i iz Francuske.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Šta je Novica Veličković danas izjavio posle promocije u Partizanu, možete da čitate OVDE, a nedugo zatim, zadovoljstvo zbog povratka ljubimca ''Grobara'' izrazio je i još jedan član ''crno-bele porodice'' i jedan od takođe omiljenih igrača među ''Grobarima'' - Leo Vesterman.

Košarkaš Limoža koji odnedavno ponovo sarađuje sa legendarnim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem, postavio je Veličkovićevu fotografiju sa današnje promocije, uz crno-bele boje na svom Tviter profilu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KraljBre
Tuesday, 01.03.2016
20:59

To se zove magija i ljubav. Kad neko jednom prodje kroz Partizan zavoli sve i svakog ko ima veze sa njim. I pomno prati sve sta se desava sa klubom. Ta ljubav nikad ne prestaje i svi je osecaju pa cak i neki sranci koji nisu culi ni za Srbiju ni za Partizan dok nisu doziveli magiju.

avatar
drazen pfc
Tuesday, 01.03.2016
18:31

Crno - bela porodica..jednom braca,ZAUVEK BRACA!

avatar
Trener u romingu
Tuesday, 01.03.2016
18:17

Da li se javio i Za Lovernj? ... :-P

avatar
Johan Krojf
Tuesday, 01.03.2016
21:37

Javili su se Kicanovic, Dalipagic, Paspalj, Djordjevic, Divac, Danilovic i ostale legende Srpske kosarke koje su branile boje Partizana.