Novi skandal Ergina Atamana - Udario svog igrača!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman ponovo se ''istakao'' neprimerenim ponašanjem ove sezone. Ovog puta, to je na svojoj koži osetio mladi košarkaš Gokturk Ural.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Posle skandala koji je izazvao jesenas, nazivajući navijače Crvene zvezde ''teroristima'', u noći kada je ubijen Marko Ivković u Istanbulu, trener Galatasaraja Ergin Ataman je i ovih dana u centru pažnje zbog svog incidentnog ponašanja.

Naime, on je priznao turskim medijima da je u poluvremenu utakmice protiv Eskišehira, koju je Galatasaraj izgubio sa 66-61, u svlačionisu ošamario svog 19-godišnjeg igrača Gokturka Urala!

Međutim, iz njegove izjave se ne vidi da se kaje zbog toga što je uradio. Naprotiv.

''Tačno je, udario sam šamar Gokturku Uralu, zato što je bio neozbiljan! Upozorio sam ga... To se dogodilo u svlačionici i to je glavni problem. Šta je svlačionica? Ona je kao 'spavaća soba' posebna zona za svaku ekipu. Agenti navode mlade igrače na neodgovorno ponašanje'', tvrdi Ataman.

Naravno, čitajući sve ovo, mnogi će se setiti i pojedinih slučajeva u Srbiji i postupaka Duška Vujoševića prema Bogdanu Bogdanoviću i Mihajlu Andriću, kada se podigla ''velika medijska prašina''. Pomenuti igrači nisu zamerili srpskom stručnjaku te ''vaspitne mere'', posle toga su zaigrali još bolje, a naredni period pokazaće kako je Goktuk Ural shvatio ovaj postupak svog trenera.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.02.2015
14:25

Dusko Vujosevic, Zeljko Obradovic (Bjelica), Aleksandar Djordjevic (Raduljica i Micov)...

avatar
Par Kečeva
Wednesday, 11.02.2015
15:13

Pešić-Radmanović...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.02.2015
15:28

Da, to je jos i najbanalnije od svega, ovo su bar svi mogli da vide:-D