Novi problem za Zvezdu, šta se dogodilo Luki Mitroviću?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2016.
19:21
Izvor: Sportske.net

Posle ovoga, rezultat je u drugom planu...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo već da je Crvena zvezda mts tokom prvog poluvremena imala dosta problema sa ekipom Karpoš Sokola u 10. kolu ABA lige.

Taj deo igre završen je rezultatom 38:38, ali mnogo veći razlog za brigu u Zvezdi imaju posle onoga što se dogodilo sredinom treće deonice.

Naime, pri rezultatu 48:46 za Zvezdu, kapiten aktuelnog šampiona Luka Mitrović požalio se na povredu i uz bolnu grimasu na licu izašao je sa terena.

Podsećamo, Mitrović je prošle godine imao dugu pauzu zbog povrede kolena, nadajmo se da je ovoga puta u pitanju mnogo blaža povreda i da pre svega, nije u pitanju koleno.

Inače, Zvezda je u finišu treće četvrtine uspela da se rezultatski odlepi i stekne dvocifrenu prednost - 62:52., pa su sve manji izgledi da gosti naprave još jednu senzaciju, posle pobede nad ekipom Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Jovic
Tuesday, 22.11.2016
02:44

Iskreno po meni prosecan igrac(igrac za aba ligu) ne zelim mu zlo,ali ovako samo njegova povreda je pojacanje za zvezdu.ne znam ko ga gura ali ovakav igrac da bude kapiten zvezde je po meni smesno.mozda gresim ali u euroligu kao da ne igra,po cemu je on kapiten zvezde?? Smesno. Volim euroligu vise od nba,navijam za partizan,u euroligi sam naravno uz zvezdu.sto retko ko moze da razume

avatar
nenadnenad1234
Monday, 21.11.2016
22:23

Mitrovicevo telo ne moze da izdrzi ovakav ritam takmicenja, naprimer isto mu se desilo 2013 kad je bio pozvan na okupljanje reprezentacije za EP2013 i prosao ceo ciklus priprema (ispao kao 13. igrac), doziveo povredu koja ga je dugo odvojila sa terena, kao i prosle godine sto je doziveo povredu, a bio je pozvan na pripreme za EP2015. Drugim recima Mitrovic je jedino bio zdrav u sezoni kad je imao slobodno leto (sezona 2014/2015).

avatar
Povratak kralja 45
Monday, 21.11.2016
21:07

crvena zvezda mts je dva puta dobila učešće u €L za zelenim stolom i jedno učešće u EK za zelenim stolom, a pre svega jer su te sezone 2011/12 sponzori oteti Partizanu koji je igrao €L i preusmereni u ekipu koja na terenu nije izborila nijedno evropsko takmičenje. Svake godine je Partizan obezbeđivao €L na terenu, a crvena zvezda mts za zelenim stolom ali je država svake godine sve više i više novca sipala u crvenu zvezdu mts dok je Partizan opteretila kamatom poreskog duga dok npr. crvena zvezda taj dug nikad nije ni vratila tj. vratila je samo 2.5% i to bez uračunate kamate. Kada je Partizan ovim višegodišnjim dvostrukim aršinima sponzorisanja države u srpskoj košarci bio pogođen da je na jednu loptu ostao bez €L i zbog finansijske krize i skraćene rotacije imao dosta poveđenih igrača neki su ovde optuživali Vujoševića zbog povreda, a sada ti isti kukaju na državu koja je napravila finansijsku i sportsku nadmoć u korist crvene zvezde mts u odnosu na Partizan umesto da kukaju na svog gazdu i svog trenera koji iako imaju ubedljivo najveći budžet u košarkaškoj Srbiji u zadnih 5 sezona nisu doveli željeni broj pojačanja da zadovolje sve preletače. Da vam pored države sad nije kriv i Vujošević zbog povrede Mitrovića?!

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 21.11.2016
20:52

ako je ova povreda ozbiljna za njega je zavrsena ozbiljna karijera, bice kao Labovic...

avatar
Apo
Monday, 21.11.2016
20:50

Ionako se raspada celu sezonu...

avatar
Dr_znate_koji
Monday, 21.11.2016
20:46

Naporan ritam igranja uzima danak. Da smo doveli centra kad je trebalo, sigurno da bi Bjelica mogao da predje na 4 a Mitrovic bi odmorio. Ja ne znam sta vise treba Zvezda da uradi i kakav rezultat da postigne da bi neko u drzavi shvatio na koji nacin mi reprezentujemo Srpsku kosarku. Zvezda je u 16 najboljih ekipa u Evropi i tamo ne sluzimo za kos razliku vec kvarimo planove najbogatijim klubovima. Da li je moguce da pored svega, jedan partizan od drzave dobija milione, dovodi 10 igraca jos u septembru, a pritom ne igraju nikakvo takmicenje niti imaju neki rezultat. Takvo bahacenje drzavnih novcem nikada nije vidjeno na ovim prostorima. Nemam ja nista protiv da se njima pomogne, ali dajte onda pomozite Zvezdi da konacno kompletiramo taj roster dok nije doslo do jos nekog povredjivanja! Zvezda je Srpska reprezentacija u malom, Zvezda je veoma bitan faktor za celu nasu reprezentativnu kosarku!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 21.11.2016
22:20

Dal je moguce da smo ti nabili tolki komples, gde ti na vescu koja govori o povredi vaseg kapitena, ti ovde iznosis netacne informacije. Jos jednom kazem po tvojoj logici Zvezda ima veci budzet od Fenerbahcea i CSKA.

avatar
ПФК1945
Monday, 21.11.2016
22:22

Jel i u fudbalu tako reprezentativno predstavljate Srbiju, pa dovodite 10 igraca po sezoni sa enormnim platama, a dugujete 50 miliona?

avatar
delije niksic
Monday, 21.11.2016
20:41

Izdrzi kapitenu,nadam se da nije nista ozbiljno!Nije dobro sto nam je rotacija jos vise skracena protiv Efesa,vjerovatno ce Simanic konacno dobiti sansu!

avatar
Dr_znate_koji
Monday, 21.11.2016
20:55

Bez obzira da li je ozbiljno ili nije, Mitrovic verovatno nece igrati u cetvrtak. Simanic je jos uvek daleko od Evroligaskog nivoa sto dalje implicira da ce rezultat da trpi. Bez obzira u koliko losoj formi Mitrovic igrao on je davao kakav-takav doprinos. Bez njega nase sanse su sada jos manje. Dok JSD dovodi gomilu igraca u kosarci a evo sada krecu da se bahate i u fudbalu koliko vidim, KK Crvena Zvezda mora da ceka da skupi novac od prodatih ulaznica da bi doveli centra. Ovo je jedna velika sramota za drzavu, moram to da kazem.