Novi poraz Armanija, Repeši se 'drma klupa'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.12.2016.
22:59
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Italije uskoro bi mogao da krene u potragu za novim trenerom pošto je upisan novi poraz u šampionatu, dok se u Evroligi ne nazire svetlo na kraju tunela.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Serija loših rezultata EA7 Olimpije iz Milana nastavljena je novim porazom u italijanskom šampionatu koji su "Manekeni" doživeli na gostovanju Ređo Emiliji.

Tim Jasmina Repeše večeras je poražen rezultatom 91:87 (9:19, 36:21, 27:26, 19:21) što je drugi poraz Armanija u poslednja tri meča italijanskog šampionata.

Milan Mačvan ni večeras nije bio u protokolu za meč, dok je Miroslav Raduljica ponovo imao više nego skroman učinak od 5 poena i jednog skoka za 18 minuta koliko je proveo na terenu.

Najefikasniji u ekipi EA7 Olimpije bili su Mantas Kalnietis i Rakim Sanders sa po 21 poenom, dok je Ređo Emiliju do trijumfa predvodio Pjetro Aradori sa 26 poena i 6 skokova.

Tim iz evropske prestonice mode zadržao je vodeću poziciju na tabeli sa skorom 11-2 ali serija loših rezultata i pretposlednja pozicija u Evroligi ukazuju na to da pristisak na Jasmina Repešu postaje sve veći.

Kada već govorimo o italijanskom šampionatu valja istaći da je Vojislav Stojanović pružio još jednu sjajnu partiju u dresu Orlandine. Bivši košarkaš čačanskog Borca postigao je 17 poena i upisao 4 skoka u porazu od Avelina.

Duško Savanović je imao solidan učinak od 9 poena i 6 skokova u pobedi Dinamo Sasarija nad Torinom (96:64).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke